Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (1)
Vendég (137)

Mai alkotások: 2
Havi alkotások: 12
Összes alkotás: 28.866
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-06-03 02:21:47
Úgy kéne csinálni, hogy egy rakétát teszünk a gatyámba, aztán kilőjjük a Vénuszra. Addig kéne ezt csinálni, amíg mindenkinek jó és érdekes formák nem születnek az oltáramon... Később nem kötelező összefércelni a darabokat, minek elég fiatal vagyok még. Így is közöl a híradó.Uram világos, olyan mint a héten volt Guns 'n' Roses koncert. És azt is tudom, hogy ezzel a reflektálással elkéstem, dehát hiába, állatira terhes vagyok.
2006-03-01 13:50:32
Úgy kellene csinálni,hogy mondjuk elsőre lenne 10 irásnak helye.A szrkesztő szemezgetne a régebbi irásokból tölteléknek.Addig kéne ezt tennie,amig új,érdekes novik,karcok,esetleg kisebb műelemzések vagy kritikák,könyvismertetők nem jelennének meg.Tulajdonképpen rang lenne a magazinba írni és szerepelni.Ez már a Te elgondolásodara hajadzana:profi kategória lenne.Férceket nem közölne.
2006-03-01 00:54:29
Uzemelteti, ellatja informacioval. Ugyanugy gondolom ezt, mint pl a rovatoknal a rovat felelosseget. Ha elkeszul ez a modul ezt is ra szeretnem bizni valakire aki csinalja/uzemelteti. Persze felugyelet mellett!
2006-02-28 10:46:28
Hogy érted a menedzselést?
2006-02-28 10:36:22
Nekem ez az otlet jonak tunik, ha van aki megfelelo minosegben managgeli az egeszet!
2006-02-24 18:57:44
Ez egy csoppet idealista szvsz... arrol nem is beszelve, hogy meg fenyevekre allunk ettol. Rajtam ne muljon :-<
2006-02-23 22:16:53
Az ARTAGORA-t nem ugy ertem a leg nagyobbnak, hogy a legtobb alkoto/legtobb alkotas. Ugy ertem ezt, hogy a kozossege annyira szilard talajon all, hogy semmi sem mozdithatja ki onnan. Minden problemara kozos megoldas, minden elgondolasra kozos otletek, es kozos erovel. Igazabol csak ennyit gondoltam ezzel!
2006-02-22 21:49:33
Tippek kellenek, ez tok jo. Minden jo otletet szivesen veszek. Egyetlen dolgot viszont nem szeretek es ezt most mar ugy gondolom el kell mondjam, az pedig az, hogy ha az ARTAGORA-t barmihez is hasonlitjak. Erre nagyon erzekeny vagyok, hisz nagyon sokat tettem erte, hogy ez az egesz most itt ilyen minosegben mukodik. Nem akarom azt hogy barmire is hasonlitson, nem akarom azt sem, hogy szolgaltatasi listaja vagy akar mukodesbeni strukturaja akarmelyik tars olalera is emlekeztessen barkit. Nem akarom tovabba azt, hogy egy zsufolt, egymasr hegyere hatara dobalt informacio masszabol kelljen kihamozni az ertekes dolgokat.

Mint latod, az ARTAGORA sajat fejlesztesu rendszer sajat motorja es mukodesbeni strukturaja van, ellenben mas oldalakkal ahol elofordul, hogy FREE GNU weboldalakat hasznalnak egy kozosseg uzemeltetesere, ami tenyleg jo, de nem a legjobb. Nem tudok ugy elkepzelni egy kozosseget, hogy egy programozo csoport kifejleszt egy altalanossagra belott szoftvert, es azt piacra dobja, es azt sokat hasznaljak.
Ezert az ARTAGORA fejlesztese meroben mas, sokkal tobb idobe telik, es sokkal tovabb tart a hiba javitasa is. De ez a mienk minden utolso darabjaig, es ez a nem mind1!

Igen vannak a fooldalra iranyulo fejlesztesek, vannak hatalmas bovitesi tervek, amik mar keszulnek egy ideje, de ezt az idot csak ki kell varni. A javaslatok kellenek, otletek kellenek, minden kell ami elore visz bennunket. De tenyleg folosleges olyan hirblokkot csinalni ami mar valahol szerepel, raadasul ugyanazokkal a hirekkel.

Az ARTAGORA-nak nem az a celja hogy parhuzamosan haladjon a tars oldalaival, hanem az, hogy egyszer a legjobb es legnagyobb lehessen mint kozott.
2006-02-22 20:44:38
Felejtsük el a tippjeimet.Ugy csináljátok,hogy jobbá váljék a lap.Nem szólok bele.
2006-02-22 20:12:33
Félreértettél.Én nem akarom a lapot a saját arculatomra formálni,csak adtam egy tippet. De például olyat is lehetne,ha nem magazinban gondolkodunk,hogy a főoldalon gey TOP 10 topikot nyitni és az elmult héten felrakott művek közül a legjobbnak ítélteket betenni.Ez is egy tipp.Azzal meg végkép nem értek egyet,hogy mindek más lapokon is jelen lenni.Én itt a lapon legalább harminc tagot ismerek,minimum 4 másik lapról.Tehát aki termékeny és jó írásai vannak,az szereti magát más lapokon is megmérettetni. Ez nem szégyen,nem is nagyravágyás.Az olvasóközönség viszont mindenütt más,és aki más lapokon nem olvas,csak példúl itt annak újak az én és a több lapokon részvevők művei.Azért irok,irunk,hogy minél több embernek nyujtsunk élményt írásainkkal. Te úgy minősitetted a Net-et,hogy egy nagy szemét. Én ugyanezt elmondhatnám a könyvpiacról,mert 15 éve kényszermagán könyvkiadó vagyok.27 könyve3t írtam és adtam ki eddig,amik a könyvpiacon is jelen voltak amig el nem fogytak.Tehát benne vagyok az írott könyvalakban megjelenő irodalomban is. Szemetek a könyvesboltok,és a kiadók,szaré-húgyé akarják megvenni a jogokat,sőt a legtöbbnél még örülhet az iró ha kiadják a műveit,de van olyan kiadó is akinek fizetni kell,hogy kiadathasd a műveidet. Ezért jó a Net,mert legalább nem kell fizetni hogy a műveimet,műveinket elektronikus irott formában viszont lássuk és sikerélményhez jussunk a hsz-ek és az olvasottság által.
Nem török semilyen beosztásra,én megelékszem,ha kiteszitek az írásaimat.
2006-02-22 17:58:22
Lehetne úgy megcsinálni,hogy az oldal szerkesztője a beküldött friss irásokból és már fennlévő érdekesebb,és jónak talált írásokból engedne be az odlalra.Ez olyan csemege válogatás lenne az oldalra tévedőknek. Biztosan ráharapnának és aztán elmélyednének bentebb is.Vannak ilyen magazinok. Én amelyiknek állandó szerzője vagyok mai,aktuális élethelyzetkről írok,amiket itt is felrakok folyamatosan. Életképejk a rovatom cime és benn van a magzinban is.Aztán leht egy-egy könyvismertetőt írni,ami tényleg jó könyv arról,lehet egy eseményről a saját érzéeseit,benyomásait: rokkoncert,szinházi élmény,vagy valami esemény.lehet hasznos tanácsokat adni tudomisén főzési,öngyógyitás,vagy barkácsolás.Nem kellene szigorúan novellákat felrakni.Lehetne népszokásokról,egy egy történelmi alakról,eseményről saját szemszögből.Én irtam a magyarok honfoglalási dolgairól,de mások írtak a Borgiákról,vagy a davinci kódról polémiákat többen is.Ilyesmire gondolok.Nem könnyü elinditani,de a Lelkes milklós,vagy mangó tudja a dolgokat,mert ők is ott vannak a fullon,a magazinban,velem együtt. De az angeli is,akit én hoztam hozzátok,meg már többeket is ide csábítottam. Igy gondolnám.
2006-02-22 17:04:39
Hmm, megoldhatónak megoldható lenne, de kik irnak a cikkeket? Es milyen cikkeket? A fooldal eredetileg arra van kitalalva hogy minden kategoriabol a legutolso 15 alkotast tartalmazza, persze ez meg egy frissitessel odebb van. Ezt a magazint egyaltalan nem latom, hogy hogyan tudna mukodni, es azt sem hogy milyen gyakorlati es informativ tartalma volna. ?

Hsz? Ez micsoda? Hozzaszolas?
2006-02-22 10:53:30
Az első oldalt,ahol a beköszöntő szöveg van kellene úgy átalakítani,hogy ez a szöveg kevesebb lenne,pár sor,tömören. Mit tudom én bekeretezve. Alatta lenne egy 10 ablakos magazin.A cikkírók logója a balsarokban mellette pár mondatban a cikk beharangozása.És akkor klikk a képre,s belül megjelenik az illető oldala,legfelül a rákattintott cikk.Aa cikk végén még több a szerzőtől...katt és aki akar az keresgél. De,meg kellene oldani a hsz-eléseket is. Tehát a cikk végén kellene egy szólj hozzá,mi a véleményed. klikk.
Viszont a főoldal jobb oldalán kellene jelezni a hszeket. Mondjuk 10 legujabb hsz-t.Hogy tudja az illető ki szólt hozzá melyik cikkéhez a magazinban.Csak a magazinra vonatkozna.Igy le tudná mérni a cikk írója,hogy a cikke milyen olvasást és hsz-eket váltott ki. Alul a hsz szám mellett az olvasási számot jelezni kellen az aktuális cikkre.
Ez csak egy felvetés-én nem értek a webéapszerkesztéshez,de szerintem megoldható lenne.