Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (160)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 13
Összes alkotás: 28.867
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-05-11 18:34:52
Szerintem ebben az egészben az a szép, hogy kapunk egy afféle szabadságot, hogy azt is mi művészkedjük, ki, hogyan akarunk ismertté válni.

Ha példának okáért konkrétan az lenne a célom, hogy sokan ismerjenek, vennék festékszórókat, és kartonból vágnék otthon szitát, és kifújogatnám gerillamód különböző helyekre őket. Hirdetőtáblák hátuljára, parkok járdájára, és így tovább...
2006-04-06 17:24:28
Mera, köszi magam és minenki nevében, nagyon hasznosnak tűnik...
2006-04-05 15:11:04
Jah, és talán mondanom sem kell, egy-egy ilyen tábor az alkotóknak nem csak kikapcsolódás és tanulás, hanem valószínűleg az arra érdemesekre felfigyelnek, ami nem egy rossz kiindulási alappá válhat.
2006-04-05 15:07:24
Azt hiszem, ez a megfelelő hely, hogy elmondjam, egy-két hete egy asztaltársaságba kerültem Király Zoltánnal, a Berzsenyi Társaság (irodalmi) ügyvezető titkárával, és ajánlottam figyelmébe az Artagorát, valamint megegyeztünk, hogy figyelem a honlapjukat, mert nyáron ismét rendeznek nyári alkotótábort (pár napos), ahová lehet jelentkezni, és örült, hogy van kör, ahonnan lehet meríteni. Gondolnak már az utódgeneráció "kineveléséről" is, hiszen a tagok legtöbbje rendkívül koros. Amint lehetséges, szólni fogok, mikor ez aktuális lesz, Strawival egyeztetve akár hírlevelet is lehet kiküldeni. Az említett társaság eléggé neves, és több mint száz éves múltra tekint vissza.
2006-04-03 22:11:22
Nekem kisebb pályázatokon fogadtak el írásaim (ezen nagyon meglepődtem), tavaly pedig egy mesémet adták ki. De nem "igazoltam le" még egyetlen kiadóhoz sem.
És én is nagyon szeretnék egy Artagora -könyvben szerepelni.
2006-04-01 13:26:33
üdv:
Máskéntlátókat ismerem, egyik osztálytársam sikerrel pályázott oda, asszem márc. 30án volt vége am ostani antológiás pályázatnak. Mellesleg akkor jó lenne tudni, ki szeretne beszállni a dologba, de erre tényleg ott a másik topik.
2006-04-01 04:25:47
Pontosan az önmegmutatásra valók az antológiák,ahol több alkotónak pár jó verse,novija megjelnik egymás mellett.Ilyen antológiákat a gyakorlatban meglehet valósítani.Aztán a szerzők összedobják rá a pénzt.Elosszák egymásközt a példányokat és ismerőseiknek,rokonaiknak,barátaiknak eljándékozzák,örömet szerezve vele nekik.Ahhoz,hogy valakinek kiadják a műveit,bestellernek kell nlennie,mert a kiadók gazdasági alapon állnak és ismeretlent nem adnak ki,mert nyakukon marad az árú és veszteséget okoz.Tehát kezdőknek,a legjárhatóbb út az Antológia.A svájci Alliteria kiadó bárkit bevesz az Antológiájába,ha megfizeti a laponkénti 5000 Ft-os szerkesztési,nyomdai előkészítési dijat.Akinek az első 3 helyen van az összes alkotás között a műve,az jutalmul kap ingyen 15,10,5 db Antológiát.Ez a kiadó elérhető bárki számára.Állandóan hirdet a Sansz c. lapon,de a neten is megtalálható.Aztán van még a Salgótarjáni Scifi iróknak is pályázata Antológiába bekerülésre évente,de sok ilyen van csak szét kell nézni az irodalmi pályázatok között a Neten.De,minden Weblapnak van Antológiája.Jó,látom amint a fejemhez vágjátok,minek hozakodok elő más lapokkal.Azért,mert ők már évek óta adják ki az Antológiáikat és nem szégyenh másokat lekopírozni.Katt: Máskéntlátók,Full,karcolat stb.
2006-03-31 21:14:43
kis protekció kellene... =)
mellesleg az szerintem mindenkinél úgy van, hogy ne az ő műveiből csiholjon más pénzt. De engem a lóvé nem érdekel, csak egyszer megérjem, hogy antológiában látam az Árva Istent vagy a Hálátlan Alkotást. =)
2006-03-31 21:11:54
Nekem nem motiváció kell, az adódik abból h én főként magam szórakoztatására illetve önkifejezésképpen írok és h megoszthassam minnél több emberrel alkotásaim. Viszont sajnálnám ha valaki az én alkotásaimból szerezne pénzt ezért nem szivesen teszem közzé őket. Így érdekelne h egyszer az is előfordulhat h jön valaki és azt mondja h nézd ennek az embernek vannak jó versei kérdezzük meg h nincs e kedve társszerző lenni egy kötetben avagy egy kiadó azt mondja h vele érdemes volna beszélni egy önálló kötetről. Mert erre volt már példa h felkértek de az nem webes elérés hanem személyes találkozók után. Amúgy a "Már rég éreztem ilyet" is egy kiadott versem. Talán az egyik legjobb alkotásom.

Viszont ezekszerint eddig senkinek se volt még ilyen tapasztalata... kár érte. Nem tudom h van e mód rá de értesíteni kéne a kiadókat h ez az oldal létezik és h azért néha néha nézzenek ide hátha találnak valamit ami érdekli is őket. Bár ezt nem tudom miként érhetnénk el h kiadók figyeljék az oldal eseményeit.
2006-03-31 16:32:26
oké, én nem vagyok járatos a témában. mellesleg szerintem menjünk át az Artagora-könyv topikba.
2006-03-31 15:41:20
A kiadásnak semmi köze az elektronikus sajtóban vaqló megjelenéshez.A kiadók,csak attól ódzkodnak,ha írásban jelent meg röviddel az újra megjelentetés előtt. Ugyanis,ha valamit,vagy egy novi kötetben 40%-a már öt-6 éve,vagy ennél is rövidebb időn belül megjelent,akkor ódzkodnak,mert rövid a felejtési idő.Általában újra kiadni valamit,ami nyomtatásban megjelent 10 év elteltével szoktak,hacsak nem besteller.
2006-03-31 15:04:59
nadix: azért ha valakinek összegyűlik több műve, és majd esetleg egyénileg szeretné kiadatni vagy max. öt-hat társsal, akkor sokszor ok az elutasításra, hogy már korábban publikálva lettek. Miért is ne lehetne Artagora-antológia?
2006-03-31 06:45:43
Már az is elég jó dolog, hogy van hova műveket feltenni.
De egy válogatás kiadása kifejezetten jó lenne.
2006-03-31 06:02:49
Én csak négy hónapja vagyok itt és sok művet raktam fel.Hogy felkarolnak-e,az jó kérdés.Már az is felkarolás,hogy publikálhatsz,és a weblapokon böngésző kiadók,irodalmi lapok szerkesztői felfigyelnek egy-egy kiugróan jó,eredeti alkotóra és elindítják az irodalmi életben.Esetleg kiadják a műveit.Biztosan létrejön majd az Antológia,abba is lehet szerepelni,jó alkotásokkal,ami megüti a mércét. Az is felkarolásnak számit,ha minél többen érdemesítenek hsz-re.
2006-03-30 22:40:24
Webmesternek: ha nem ide való cenzúrázd ki a topicot... nem vok egy fórumos emberke és nem tom mik az illemek. Csak érdeklődök...

De ha élhet akkor pls többiek írjatok h van e lehetőség innen kiindulni?
Márcsak azért is mert úgy lehet h több művemet is feltenném...
Előre is mindenkinek köszönöm...