Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (381)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 8
Összes alkotás: 28.862
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2009-05-06 01:52:21
Hát ez csodás! Direkt ezért léptem be, ezért a kérdésért!

Ti nem gondolkoztatok még el azon, mekkora kiváltság, hogy annyi lehetséges megszülethető ember közül pont ti éltek?! Nem kell-e akkor ezzel az élettel valamit kezdeni? Talán mégsem teljesen a vakvéletlenre volt bízva! De ha igen,akkor is! Az élet értelmét nekünk, magunknak kell megteremtenünk. Azt az értelmet, amiért érdemes élni.
2005-09-18 00:34:26
Hogy miért érdemes élni? A holnapért, a pillanatért, egy mosolyért... az apróságokért. A boldogságért.

2005-02-27 11:43:07
Elnnézést, hogy belepofátlankodom, de Gabriel szavati oh azok nagy benyomást... nah min1. Szóval én magam úgy gonodlom , nem az a lényeg hogy később emlékezzen az emberiség rád, mert általában félremagyarázást áldozata lészen az , akire emlékeznek. Hanem , hogy életedben hatással legyél a gondolkodásukra, érzelmeikre, és hogy kiteljesedjen az evolúciód.
A célok meg csak társadalmi láncok. Vajon egy oroszlán létezésének mi értelme, van? Vagy akkor vegyünk egy értelmesebb lényt, a hanygát, létének mi az értelme, emberi szemmel, vagy hangya szemmel?
2005-01-31 11:33:35
Most utálni fogtok, mert elárulom, hogy nem létezik a Télapó. És szerintem csak azért élünk, hogy szaporodjunk, benépesítsük a világot, erre vagyunk programozva. Hogy ezen kívül ki mit kezd az életével, rajta áll. És persze a környezetén is.
2005-01-13 12:51:00
Az élet értelme szerintem mindenkinek mást jelent. Erre xtem igazán pontost választ senki sem tud adni, mert nekem erről mindig más a véleményem. 1xer úgy érzem van értelme, amikor épp minden happy és jó és xép :)))), amikor meg öxxecsapnak a hullámok a fejem felett , néha értelmetlennek érzem, az egészet, mert ugye minek élni, ha 1xer úgyis meghalunk. Hát most inkább így el sem mélyülök ebben a kérdésben... :) Mindenkinek megvannak az önálló céljai, ha nem sikerül elérni joggal érezhetjük, hogy értelmetlen. De mikor állíthatjuk 1értelműen, hogy nem sikerült elérni, hix ugye az élet hoxxú, ki tudja mikor csúxik be 1 remek lehetőség és érjük el a célunkat. Xal én már megint annál a gondolatnál lyukadtam ki, h ugye wannak célok és általában ezekhez a célokhoz meg kell felened wkinek, wagy wmilyen elwárásnak , és akkor meg ugyebár, ha már másnak kell megfelelned, már nem is magadért küzdex. Tehát az élet értelme : megfelelni mások elwárásainak, feláldozni magadat wkiért, az igazán boldoggá tex. Ha meg nem tex boldoggá buktad az egéxet, mert még1 olyan hülyét, mint te magad, aki önfeláldozik, tutkó nem találx. Úgyhogy megint csak ott vagyok, h mi az értelme az életnek. A boldogság keresése. Ahhoz, hogy boldog l1él, úgy nagyjából minden pozitíw elwárásnak meg kell felelj. Tehát mindneki keresse a boldogságot! :) Ha 1xer megtaláltad úgysem tart örökké! :) Max hullámwölgyekben ér el újra hozzád, igazán csak az jelenthetné ki, hogy az élete boldog (wolt) , aki már meghalt. Miwel 1enlőre ilyen emberrel még nem találkoztam :) állítom, h igazán senki sem happy, mert mindig wan wmi ami belerondít az egéxbe. Mondjuk ezt nem napokra lebontwa, hanem 1 hoxabb periódusra értem. Ki az aki mondjuk éwekig, de akár hetekig, wagy 1-2 hónapig problémák nélkül teljes boldogságban képes élni? A kaktuxom Tybalt... De még ő sem mindig, mert néha elfelejtem megöntözni és akkor ugye 1 hónap már ki is esett, tehát kezdődik minden előről! :DDD May 1 egyensúlyi állapotban wagyunk. Xtem. De lehet már 1 óra múlwa megint nagyon boldog lexek és kisüt a Nap meg minden. :)
2005-01-07 15:38:19
hmmm, kissé szégyelem magam gyakran, hogy úgy írok le dolgokat, hogy tudom mit szeretnék, (az agyamban ott a gondolat, le is írom, csak éppen kihagyok betűket vagy felcserélem őket, magyarul nem tudom úgy gépelni, ahogy gondolkodni) de tele van hibákkal, melyek többsége egyszerű félregépelés. Csak ezzel az a baj, hogy ilyenkor a mondanivalóm nevetségessé vállik, s ezt gyűlölöm, talán képben kéne lennem, mikor írok valamit.... sorry.
2004-12-23 11:37:52
Az alkotás öröméért és az Artagoráért ahol kiteljesedhedsz a világ felé ;-DDDDDD.Hisz ez egy lehetöség arra hogy tudasd az emberekkel hogy vagy.És ne feledd Bárhol Bármikor Bárkivel megfordulhat a világ,Mert valahol valaki felfigyel rád.És akkor uj célok és uj dimenziok nyilhatnak az életedben amiért érdemes élni.............;-DDDD ez a vége eléggé költöi lett,pedig nem is irok sem versekett sem semmi mást;-DDDDDMeg mint néhányan tudjátok született egy lányom két évvel ezelött ami igencsak igazi értelmet adott az életemnek és azt hiszem az egyik legmaradandobb dolog az életemben amit valaha is megalkottam,nahát ezért érdemes élni..........
2004-12-20 21:47:20
Az artagora-ért?:)
2004-12-20 20:22:43
Miért is? Semmiért, ha az értelmez nézzük, max jó élni, mert ha az az értelemet keressük benne, akkor percenként kéne alkotni valami maradanót (ami értelmes), de annak se lenn értelme és nem tudna vele semmit sem kezdeni ez a romboló világ!.. Ettől még jó dolog az élet, csak az értelmét nem tudom kihasználni, már mint a fogalom erre eső részét.