Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (1)
Vendég (140)

Mai alkotások: 3
Havi alkotások: 13
Összes alkotás: 28.867
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-06-30 16:56:18
Egyetértek Strawi második megszólalásával, kritikák nélkül, életten az egész Artagora. Az ember ha felteszi ide a verseit, nem azért teszi, hogy biztonságos helyen tudja őket, hanem, hogy mások is lássák és véleményezzék. Szeretné, hogy a MI kritikáinkat figyelembe véve alkothasson tovább és ez nagyon sokat segít a tökéletesítés útján! Úgyhogy kedves társaim, ne csak nézelődjetek és olvasgassatok, hanem írjatok is! :)
2005-12-01 20:33:55
Szerintem a negativ kritika és a fikázás között különbség van, és aki egy negativ kritikán megsértődik, azt inkább hagyjuk... Ugyanez áll az agy nélkül fikázókra is (szerencsére ezen a honlapon nincsenek sokan). És szerintem is kell a kritika a fejlődéshez, negativ és pozitiv egyaránt. Úgyhogy köszi a hozzászólásokat! És ha vmi nem tetszik irjátok meg azt is! Ugyanezt teszem én is.
2005-11-22 11:45:03
azért azt ne gondolja senki, hogy a negatív hozzászólásokon nem sértõdnek meg. sajnos az a tapasztalatom, hogy nem a jobbító szándékot, hanem valami személyes indíttatást sejtenek mögötte.


sn
2005-01-17 21:56:48
Úgy veszem észre hogy elkezdett megindulni az oldal, naponta tobb kritika jon be a muvekhez mint ami eddig összesen!:) Szóval hajrá csak így tovább!:)
2005-01-05 22:19:07
Mind1 mikor csak hamar !:)
2005-01-02 15:45:07
Jolvan, irogassatok csak, meglesz ennek az eredmenye! :D Amugy egyetertek midnight.g-vel abban, h nem eleg egyszer rapillantani vmire vagy elolvasni. Bar az elso benyomas lehet, h sokat szamit... :D Csak szeretem tobbszor vegignezni, es aztan eldonteni, h melyikhez mit szolok. Mar megigertem egyes embereknek, h kritizalni fogom a muveiket ( >:)), szoval turelem kritikat terem! :D
2004-12-31 10:07:49
Még mindig bátortalanok az emberek a hozzászolásokkal.Ez igy nem jo,mert mindig csak ugyanazon arcok véleményét látom és ök meg igen csak kevesen vannak.De miért nem meritek felvállalni a véleményeteket???????????Kritizáljatok ezerrel.
2004-12-30 10:26:43
Mind1 csak velemenyzzunk ezerrel !:)
2004-12-22 20:35:47
Csak, hogy kissé magamra vegyem, régebben sokat jártam erre, főleg a verseket olvastam nagy kedvvel, de a véleményemet megtartottam magamnak. Amint kissé több időm és erőm lesz a mindennapi, főleg az év végi hajtás után, a régebben olvasott műveket újra elolvasom, az újakra is figyelemmel leszek, de azért kell egy kis ülepedés, többszöri újraolvasás -legalábbis nekem :-) -, hogy véleményt alkossak, de megteszem (ahogy az öreg pesszimista Füles mondaná: nem mintha számítana...) Üdv.
2004-12-22 17:52:37
Osztom a véleményedet a témával kapcsolatban.Én is örülnék minden véleménynek a munkáim alatt de csak az emlegetett nevektöl van néhány alatt.Én ugy gondolom,hogy sokan nem merik felvállalni a negativ kritikákat az alkotokkal szemben.Pedig attol is csak fejlödik az ember mivel más szemszögéböl is tudja értékelni az alkotását.És Ha csak mindenki a jo müveihez kap kritikát akkor igencsak a sztárolás fentforgása áll fent amitöl megrekedhet az alkoto egy bizonyos szintem mivel azt kezdi hinni,hogy minden olyan Coooool.Na mármost ebbe a hibába beleestem én is anno mivel mindenki csak sztárolt és abban az idöben nem is volt látványos fejlödés a tetkoim közt,mignem rádöbbentem más komoloyabb müvészek munkái álltal hogy az adott idöszakban igencsak semmit sem tudtam.Én önkritikát gyakoroltam magamon ez hozta magával a fejlödést a müveimben,na meg más kollégáim is elmondták a véleményeiket.És erre igen csak szükség is volt.Különben nem is tartanék itt ezen a szinten.Ugyhogy Kritizáljatok mindenkit és ne csak a sztárolás menjen.Én pl a negativ véleményemet is birom vállalni.Aki okos annak használ aki nem az meg csak nyugodtan sértödjön meg,mert engem az sem érdekel de a véleményem akkor is kimondom ;-DD
2004-12-20 22:23:54
Sajnos azt vettem észre, hogy max 5-7 ember az aki véleményez, a többiek viszont nem írnak senkihez! Kérdezgettem néhányatokat hogy miért is van ez így, erre az volt a válasz mindenkitől, hogy Ő csak ahoz ír ami tettszik, és nem akar senki munkájához olyan kritikát írni amitől az alkotó megbántódik! Szerintem viszont nem bántódna meg senki attól, ha leírnák neki, pl azt hogy miért nem tettszik! Én is szeretnék ilyen kritikákat látni a műveim alatt, mert tudom, hogy nem jön be mindenkinek, viszont így nem juthatok előrébb, mert ha pl egy versem alatt azt látom, hogy Proklos, Cof, Victory, Glabowsky, Elend, vagy Mower elmondta a véleményét, tudom hogy többet nem várhatok, és senki mástól nem kapok már se jó se rossz kritikát, amire pedig szükség lenne, és szerintem mindenkinek!
2004-12-20 22:19:18
Elsőként leírom, hogy mire is gondolok! Szerintem a kritikák alkotó hatással vannak az alkotóra, és több oldalról engednek belátást a többi véleményezőnek. Szeretném ha akkor is írnátok egy alkotáshoz, ha nem jön be, és nem csak azokhoz amik megfognak benneteket valamiért, mert így az alkotók gondolhatják azt hogy senkit sem érdekel az ő műve.
2004-12-20 22:17:14
Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy itt el kellene mondani mindenkinek egy pár szóban azt, hogy mit is gondol a kritikákról és, hogy miért írnak olyan keveset az művekhez, holott a látogatottsági statisztikák magasan az égbe szöknek!