Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (175)

Mai alkotások: 3
Havi alkotások: 13
Összes alkotás: 28.867
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-10-28 14:33:17
osztom László véleményét!!!!!!!!
2007-09-26 18:30:49
Sziasztok! Szerintem is a napi max 1 irodalmi firka feltevési lehetősége bőven elegendő. Az író így a saját mű értékelésére is ösztönzött. AZ olvasók, a vendégek számunkra is drága idejét ne foglaljuk, terheljük az esetleg valóban átlag alatti olvasnivalókkal. Becsüljük meg a figyelmét és akkor máskor is visszatérő olvasónkká válik! üdv Laci
2007-06-08 17:34:54
Nem tévedsz ;-))) És nagyon jó képeket csinál az ember!!!Szerintem ez a kissebbik baj mikor egy ilyen szinvonalon álló ember küld be ennyi képet,mert ezt okosan megoldjuk.Hanem amikor kapjuk az értékelhetetlen dolgokat és azzal offolnak szét adminként is na az milyen?? ;-DDD
2007-06-08 11:24:34
Igen nadix nem hagyjuk széjjelesni az oldalt.Az ember aki annyi képet küldött egyből internetes problémák miatt tette fel ezt a mennyiséget,de napi max 6 művet aktiválunk Mowerral ettől az embertől is,mert vannak a többiek is....
2007-05-31 00:17:13
Jó ötlet.

Viszont lehetne úgy is csinálni, hogy egyszerre akár beküldhet mondjuk 15 darabot, de időzítve jelennének meg, naponta csak 2. És így egy hétig önműködve jelennének meg a versei folyamatosan.
2007-05-25 08:52:59
Egyetertek a korlatozassal. Szerintem lehetne differencialni. Peldaul haikukbol osszejohet az ot is, ha eppen elkap valakit az ihlet, de semmikeppen ne otezer munka keruljon fel egyszerre egy alkototol, mert az a minoseg es az olvashatosag rovasara megy. Hasonlo lehet a helyzet peldaul a Csaladi fotok rovatnal is, de meg biztosan akadnak ilyenek.
Fotomontazst siman ossze lehet hozni hat-nyolc ora alatt, de nekem szemely szerint nincs ellenemre a napi egy feltoltes ezen a kategorian belul.
2007-05-21 09:43:36
Strawi már ki is irta a következő megbeszélést!!!!
2007-05-20 08:55:42
Na akkor 2/nap a limit már nem lessz újratárgyalva ;-)))De ez összeségében akárhány kategóriában szerepeltet valaki munkát ...
2007-05-19 19:08:17
Lényeg, hogy szorítkozzunk a megbeszélésekre, mert fórum szobákból rettenetesen nehéz kiszűrni az összesített lényeget és a fejlesztésre használt vagy használható részeket.
2007-05-19 18:58:28
Cof létrehozta ezt a topikot, amit egyébként kicsit furcsállok, mert így ismét visszaugrunk egy már eldöntött kérdéshez. Fölösleges, és ne beszéljünk át mindent fórumon, azért vannak a megbeszélések, ott el lehet mondani mindenkinek akkor a véleményét amikor az a téma aktuális. Ez már egy eldöntött kérdés.

A feltöltött munkák az A4-ben 2db / nap ra lesznek korlátozva.
2007-05-19 16:23:29
Hajcihő
Szerintem a hétfői megbeszélésen mindenképpen újra átrágjuk magunkat a limit dolgokon.Az oldal érdemi fejlesztése strawi érdeme mert ő a programozó és az oldal szülőatya.Mi csak javaslatokat teszünk neki,hogy mit és hogyan kellene megoldania,hogy az oldal jobbá és igényesebbé váljon,és ezmellett megtartsa a felhasználóbarátságát.A betürendes megoldást megbeszéljük majd ahogy javasoltad de a 4.0 favoritban mindenképpen lessz egy E-mail értesitő rendszer ami ha az általunk Favoritok közé besorolt művész frissit az olédalon akkor azt tudni fogjuk az összes frissités áttekintése nélkül is.A mennyiségi limit pedig mindenképpen áttekinthetővé teszi a havi frissitéseket is amik közül új favorit művészeket is bejelölhetünk magunknak.A statisztikák is változni fognak nem a leglátogatottab lessz mert úgy szinte esélytelen az hogy a jelenlegit leváltsa egy akár most regisztrált tag is.Havi leglátogatottabb művész,mű stb lessz a mostani helyett.És sok minden meg fog változni ami nagy meglepetés lessz mindenki számára.Strawi mint már mondottam ezerrel melózik ezeken de ez nagyon nagy munka és időbe is telik.Mindenkit türelemre intenék hamarosan átállás lessz az új artagora verzióra.Addig is mindenkitől kérnék olyan véleményeket,hogy mit szólnak az eddig kiszivárogtatott változásokhoz.Vagy esetleg olyan javaslatot ami szebbé és többé teszi az artagora 4.0-át.És minél több véleményt várunk még a fejlesztés ideje alatt mert lehet megvalósitásra kerül.Ez az oldal értetek van ezért is várjuk a véleményeket.Az inaktiv tagságra is lessz megoldás,hogy ne legyen az impresszum sem agyonterhelve.

Üdv mindenkinek:Czibere"Cof666"Sándor
2007-05-19 14:48:47
Kedves Cof, kedves mindenki!

Szemmel látható, hogy gyakorlatilag majd' mindenki egyetért azzal, hogy az egy darabos limit az alkotások ÖSSZESSÉGE tekintetében bőségesen elegendő. Mégegyszer elmindom: Az alkotó sokkal gondosabban válogatja meg, hogy mivel is gazdagítsa alkotásai tárházát, ennek okán a saját prezentációja minősége is jelentősen javulni fog, az admini lektorációk minősége a leterheltség csökkenése következtében úgyszintén jelentős javulást fog eredményezni, és nem utolsó sorban, és azt hiszem ezt minden alkotó örömmel venné, az egyes alkotások látogatottsága is jelentősen növekedni fog, mint ahogy ezt Thomas is nagyon pontosan észrevételezte, hiszen végre jutna idő, a nem felszínes átszáguldásra, hanem az érdemi megtekintésre!

Más és érdemi téma: Kedves Cof, ezt elsőképpen neked: Jó volna, ha a szerzőket egy olyan katalógusba szerveznéd, amelyik ABC sorrendben tüntetné fel a szerzőket, és FIGYELEM!!! az egyes Kezdőbetűkre egy önálló táblázatban lehetne rákérdezni, azaz NEM ömlesztve lennének a szerzők, hanem egy betűtrendes katalógusban! Magyarán se az ne legyen, hogy a regisztrálásuk sorrendjében kelljen végignyálazni ezernél több nevet, és az sem, hogy ugyanezt betűrendben kelljen megcselekedni, hanem - mint a telefonkönyvben - az egyes kezdőbetűk alá legyenek ABC sorrendben besorolva az alkotók.

Megint más: nem ártana egy olyan monitoring, amelyik figyelemmel lenne az aktív alkotókra, és - mondjuk - egy hónapos intervallumban egy külön kis táblázatra kapcsolva lehetne látni azt, hogy az utolsó hónapban ki töltött fel. Ez a monitor mindig az utolsó harminc napi állást mutatná. Nem minősítené sem azt, hogy melyik alkotó, hány alkotással van jelen, sem azt, hogy melyik kategóriában, csak egyszerűan az aktivitást mutatná az utolsó harminc napról.
Miért is lenne ez jó? Nos azért, mert nagy a valószínűsége, hogy a 30 napnál régebbi alkotásokhoz már mindenki eljutott, aki akart, és azoknak a válogatását, tehát az alkotásokhoz való hozzáférését könnyítené ez meg, akinek - bármely okból - nem volt lehetősége az utolsó hónap terméséből az őt érdeklőt megtekinteni. Ez megintcsak az alkotó, és a látogató érdekét szolgálná.

Bocs, hogy ilyesmivel terhellek, de ezt jó ötletnek találom.

Mi a véleményed, véleményetek?

Üdv: Hajcihő

2007-05-19 12:12:37
Szerintem is bőven elég napi egy... És ez szerintem nem kitolás azokkal, akinek nincs otthon net, hanem nekik is kifejezetten előnyös. Miért? Például nekem sincs netem, a könyvtárban tudok napi 1-2 órát rászánni, Ha tényleg lenne korlátozás, tehát kevesebb lenne a feltöltött munka, akkor tényleg végig tudnék nézegetni minden alkotást, és rendesen tudnék véleményezni is. (nem lenne ez a "fúvazzeg, még itt van 20 rajz és 50 fotó, hogy a francba nézzem végig egy óra alatt??" dolog)
2007-05-19 11:44:26
jaja, dejó volna mindennap csinálni egy képet. :) (asszem még minden harmadik nappal is kieggyeznék) A hallottakból, olvasottakból kiindulva elég jó lesz ez a 4.0
2007-05-19 11:39:32
Okés meggyőztél. :) A napi egy nekem is elég, de most nem csak magamra gondoltam, hanem általánosságban. Ha tehetem én úgyis minden nap megnézem az oldalt, úgyhogy részemről ok. :) Van egy-két képem, amiről jobb minőségű képet nem tudok produkálni, mert rég nincs nállam és körülményes lenne megkeresni. :) Nade, ha törlődnek is egetverő probléma nem történik, még akkor is helyesebb így, hogy lesz egy kis minőségi korlát. Már várom...
2007-05-19 11:32:23
Nekem biztosan elég lessz a napi 1-es limit de tudom,hogy sokaknak is az lessz velem eggyütt ;-)))
2007-05-19 11:30:51
Mephi Arra aztán meg végképpen nem tudunk és nem akarunk felügyelni,hogy az adott felhasználó hogyan oldja meg,és hogyan használja ki az alkotási limit/napot.Ezt minden felhasználónak magának kell eldöntenie és megoldania.Meg szerintem amúgy sem egy kötelező dolog minden nap feltölteni az oldalra.Indulj ki csak a saját példádból.Te töltessz minden nap????De amikor töltesz az nagyot szól!!!Chilli a feltöltött képanyag minösitő korlátozásai már kezdik bontogatni szárnyait az oldalon.A 4.0 előszele ez már.
a minőség nőveléséért mindent lelkiismeretesen el fogunk követni,hogy igazán élvezhető és tetszetös legyen az oldal.Az meg példaértékü ha régebben felrakott műveidet jobb minőségre cseréled le,mert a legföbbképpen a saját szemeid bántja.Bár személy szerint túl sok probléma nincs az anyagoddal,és festményeket nem is olyan egyszerű fotózni,bár megoldható.Anno én is kipucoltam a képtáramat és vagy 150 művet töröltem a nickem alól.azóta pedig csak módjával töltök fel van olyan hónap hogy egész hónapban max 2 új alkotást teszek ki!!!!
2007-05-19 10:36:57
Sziasztok!

Igazatok van, de azért gondoljatok arra is, hogy mi van azzal az emberrel, akinek esetleg nincsen otthon számítógépe, internet? Az bejár minden nap valahová, ahol tud netezni, hogy fel tudja pakolni az alkotásait? Vagy mondjuk legyen egy nap, amikor engedélyezett a kettő alkotás felvitele (mondjuk amikor az adott rovat felelős jobban ráér) Részemről viszont okés a napi egy mennyiség.

Üdv!
2007-05-19 10:28:20
Hát, ha már eleve megadjátok, hogy napi egy vagy kettő, akkor szerintem legyen napi kettő. Nem azért, mert valaki naponta ír kettőt vagy hármat .......stb. hanem mert lehet, hogy vannak készen olyan alkotásai, amikből esetleg kettőt szívesen feltenne, megmutatna. Jajjjmi....
2007-05-19 09:53:31
Szóval itt ilyen átgondolt komoly érveket szeretnénk látni...
2007-05-19 09:52:57
Hajcihő | Belső üzenet küldése 2007-05-18 22:10:41
Szia Coff!
Nagyon szurkolok nektek! És én vagyok az -gondolom többek között - aki csak napi egy alkotást engedélyeznék, és ezt - azt hiszem - alaposan meg is indokoltam, merthogy évi 365 alkotás az már nem igazán lehet nívós, ráadásul a lektort is olyan mértékben terheli le a horribilis mennyiség, hogy ő maga sem lépes szakmailag értékelhető munkát végezni!
Márpedig az Artagora nyilván nem arra a célra jött létre, hogy egy grafo-, és piktomán (de jó ezt most találtam ki :-))) ) csorda exhibicionizmusát elégítse ki, hanem hogy - a lehetőségek korlátai között - minél több értéket közvetítsen.

Szóval tényleg megfontolhatónak tartom, hogy szerzőnként naponta ÖSSZESEN egy mű, bőségesen elegendő kellene legyen.

További jó munkát nektek, és ha kiváncsiak vagytok a véleményemre, ötleteimre, továbbra is szívesen állok rendelkezésetekre.

Üdv: Hajcihő
2007-05-19 09:52:20
Hajcihő | Belső üzenet küldése 2007-05-18 11:51:10
Szia Cof!

Tökre egyetértek a korlátozással, de én bizony még mindig szigorúbb lennék, és juszt is a napi egyre szavaznék!:-DDD Egyesekből még az is a korlátozás teljes hiányának minősül!:-)))))

Drukkolok az A4-nek!
2007-05-19 09:21:12
Az igazat megvalva másik topikban már kaptunk olyan véleményt ami a napi egy mellett érvel és ha jobban átgondoljuk a dolgokat akkor igazán egy komoly alkotótól még az sem lenne kihasználva.Mert legalábbis vizuális témakörökben lehetetlen igényes dolgot egy nap alatt összehozni,de szerintem az irodalmi rovatoknál sem más a helyzet.Bár ahhoz nem értek!!!!És az admin értekezleten is felmerült többek részéről a napi egy mű engedélyezésének a lehetősége!!!!
2007-05-19 09:17:23
Na szóval itt szeretnénk kikérni az alkotó közösség tagjainak véleményét arról hogy az artagora 4.0 verziójában napi egy vagy kettő alkotást engedélyezzen a rendszer alkotonkként.Ebben a topikban érveket és ellenérveket szeretnénk látni.Tartsuk szem előtt a minőségi szinvonal emelését!!!!