Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (271)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 0
Összes alkotás: 28.854
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-10-09 16:43:21
Köszi az érdeklődést, már azt hittem kihalt a téma. Nadix, ami téged illet, Pécs nincs túl messze...szóval ha van kedved, akkor még beszélhetünk róla. De elméletben nem akadály annyira a távolság, legalábbis az ötletek szempontjából. Na igen, mondjuk a tényleges tesztelgetés már nehezebben menne Esztergom távlatából, de ettől még lehet építőleg közreműködni :). És akkor esetleg nem csak a követője lehetnél, hanem Te is hozzáadnál valamit. Nekem már olyan, mintha a gyermekem lenne...:). De mondjátok, ha más vélemyényen vagytok!

Elieh
2007-10-06 17:37:57
Ez nagyon izgalmasan hangzik! Mondanám is, hogy szívesen csatlakozok, de első körben Esztergomból nehezen tudnék érdemi munkát végezni, máodkörben ha fantáziám még volna is, egy új játék létrehozása...ez igen komoly feladatnak tűnik. Viszont szívesen lennék követője az eseményeknek, ez megoldható valahogyan? Üdv!
2007-10-06 12:18:40
Elieh, az iwiw-en van valaki az ismerőseim között, akit ajánlani tudok. Schäffer Laura néven találod meg, ő is nagy szerepjátékos, van fantáziája, és nagyon jól rajzol, láttam a munkáit, sok szerepjátékos karaktert is készített. Őt mindenképpen érdemes lenne megkeresned, amúgy pécsi.
2007-10-02 19:47:40
Sziasztok!

Keresek olyan embereket (ha lehet tapasztalt szerepjátékosokat), akik benne lennének egy dark fantasy játék fejlesztésében, formába öntésében. Jómagam, kis segítséggel - és kisebb-nagyobb megszakításokkal - már 2001 óta írom a játékot. Igen mágiaközpontú (maga a játék is ebből indult ki), de a harcrendszer is egyedi, igyekeztünk érdekes rendszert összehozni azzal a néhány emberrel, aki némiképp segített benne. Leginkább Kaposváron és környékén élők segítségét várom, mert én is itt lakok. Nagy kreativitást igényel, és sok agymunkát. De ha kész lesz sok minden tüberelni fog. A világ színesítése is nagy feladat, szóval van mit...

P.