Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (129)

Mai alkotások: 2
Havi alkotások: 16
Összes alkotás: 28.870
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2008-05-09 03:14:33
Bocsi, de nem rágtam magam végig a szövegen. :D Lényegében, ha teljesen kész lesz az A4, akkor mindez úgysem lesz probléma szerintem. Mert az eber bejelöli magának a kedvenc művészeit, és az aktuális frissítések úgyis képben lesznek, ha nincs sok ideje az embernek a gép előtt. Ha meg van, akkor simán végig lehet lapozni a frissítések menüt. Annyira szerintem nem hosszú. Meg ha valami esetleg el is kerüli az ember figyelmét, előbb-utóbb észre veszi szerintem. Én pl. erre várok, mert mostanság nem szeretek sokat a gép előtt ülni, de azért figyelemmel szeretnék tartani itt jópár embert. :D
2008-05-01 01:28:38
Szia Fefo!

Igazad van a dolog érdemi részében, hiszen minden alkotás megérdemel egy hónapnyi figyelmet.

Ugyanakkor ez programozási szempontból, maga a horror!

Találni kellene egy olyan megoldást, amelyik mindkét szempontnak megfelel.

Gondolkozzunk.

Üdv: Hajcihő
2008-04-30 08:26:25
Jó ötlet.

Üdv.: Chilli
(bocsánat a szűkszavúságért...)
2008-04-29 17:41:13
Igazad van, nem volt egyértelmű, hogy mire is gondolok!
Az irodalmi alkotásokra értettem,vagyis, mindent szentnek alapon, azoknál jutott eszembe. A múltkoriban kerestem pár verset, és alig találtam meg őket. Ha betűrendben lettek volna...más lett volna z ábra.

2008-04-29 17:25:01
Ok

De amit irsz az csak az irodalmi alkotásoknál okés.A képeknél teljesen mindegy.Nem kötözködni akartunk.Csak nem volt egyértelmű a betürend dolog...
2008-04-29 17:23:00
Kedves Cof666!

A betűrendbe sorolást nem a frissítésekre értettem, hanem az alkotók egyes műveire.
Az összes alkotás megtekintése című linknél, ahol, most esetlegesen jönnek elő az alkotások, ott segítene a betűrend az eligazodásban.
Köszönöm, hogy reagáltál!
Üdv:Aysa
2008-04-29 17:13:26
Kedves fefo

Volt olyan alkotás is amit aktiváltunk és már nem is volt a főoldalon mivel előtte nap volt beküldve és a rendszer a beküldés szerint az aktuális időpontba helyezte be.MOwer meg okosan a legtöbb esetben már 21.-e után még véletlen sem frissiti az képállományát.Aminek fő oka pontosan ez hogy az egész frissités is archiv rendszerbe van rendezve nem pedig folyamatában megy.És lehet oldalanként továbbléptetni.Aysa a betürendes megoldás az nem igazán jó ötlet.Főleg milyen szisztéma szerint venné betürendbe az oldal az alkotásokat.Alkotó szerint vagy cim szerint.Pl regisztrálok (a) névvel és akkor mindig fő oldalon lenne a munkám.Ha cim szerint rendezné akkor meg megszaporodnának Az (A) kiskutyám, (A)Ajtó cimmel ellátott művek ;-)És azért a ajtó és nem az mivel akkor már ha az akkor csak a második lehet a sorban ha még valaki betsez egy olyat ami a-val kezdödik.Az olyan lenne mint a lexikonokban...
2008-04-29 16:09:20
Kedves fefo!

Tetszik az ötleted.
Nekem lenne még egy. Technikailag nem tudom megvalósítható-e, hogy az alkotásokat betűrendbe lehessen sorolni. Könnyebben el lehetne igazodni közöttük.
Csak egy ötlet, hogy megvalósítani hogyan lehet nem tudom! De hátha van,aki tudja!

Üdv:Aysa
2008-04-29 15:40:03
Kedves fefo!

Teljesen egyetértek Veled! Örülök, hogy ez az ötlet eszedbe jutott. Támogatom, olyannyira, hogy továbbítani fogom sTrawinak, így talán hamarabb olvassa.

Köszönjük!
2008-04-29 12:08:20
Bocsánat, hogy a csapos közbeszól. De nekem egyre jobban tetszik az Artagora. Amennyi bajom volt az átállás után, annál nagyobb öröm most feljönni, és gyönyörködni az egyre jobb, profibb alkotásokban, a sokoldalúságban, a gyorsaságban ahogy felkerülnek a beküldött munkák. Szóval nagyon tetszik és szívesen vagyok itt.
VISZONT VAN EGY NAGY FÁJDALMAM, AMIN –SZERINTEM – LEHETNE SEGÍTENI.:
Ez pedig a Frissítések havi egyszeri újrakezdése.

Mert vegyük például Mower remek képét a „High Hopes”- feltette április 1.-én, és milyen jól tette, hogy akkor tette ! Mert ugyebár egy egész hónapon át, április 30.-ig a KIRAKATBAN marad.

De nézzük szegény pityke „Hegyalja/vázlat” című kedves derűs képét.
Feltette április 28.-án és még április 29.-én és 30.-án is fent lesz, tehát majdnem
3 napot marad a KIRAKATBAN.

MICSODA KÜLÖNBSÉG !!! Egyiknek 30 nap adatott, a másiknak csak 3 nap ! ( de talán lesz még 1 napos, esetleg egy órás is) !

Ha erre téved egy kíváncsi, tétovázón barangoló idegen, - mi sem egyszerűbb – megnézi a KIRAKATOT/ vagyis a frissítéseket és aki megtetszik neki azt el is kezdi keresni, hogy többet lásson belőle.

JAVASLATOM: Most május elsejével csak az április 1.-én feltett munkákat vegyétek le, ugyanakkor a május 1.-én feltett munkák értelemszerűen kövessék az április 30.-át. Tehát ezentúl állandóan 30 napos tárlatot láthatnánk, és a legrégebbiek kilépésével egyidejűleg kerülnének fel a legújabbak.

Persze az egészhez - mármint a programozáshoz – annyit értek, mint tyúk az ÁBC-hez, ezért további javaslatot a technikai megoldásra tenni nem tudok.

De kérem elsősorban Strawit – aki már oly sok mindent és olyan jól megoldott - , hogy mérje fel a lehetőségeket és segítsen.

Titeket pedig kedves Alkotók kérlek, gondoljátok át a javaslatomat és támogassátok az ötletet, mert szerintem mindenkinek hasznára válna.

Köszönöm: szeretettel : fefo.