Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (1)
Vendég (128)

Mai alkotások: 2
Havi alkotások: 12
Összes alkotás: 28.866
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2009-10-07 20:52:03
Kedves Mindenki!

Én itt vagyok és itt is leszek!:-))))
Remélem Ti is!

Üdv.: Chilli
2009-01-13 23:12:58
Szerintem azért mindenki itt van egy kicsit. :D én legalábbis nem fogok távozni egykönnyen, mégha nem is vagyok aktív mostanában. Ennek persze nem feltétlen van köze az artához.
Ami engem illet az előző pár hozzászólásokan eléggé egysíkúan néztem pár dologgra., de ezt most nem firtatom.
Szerintem a legtöbb ember azért jelen van. Annak viszont örülök, hogy ti itt vagytok ezért be is nézek. :D A következő témáim viszont mindenképp szeretném ittt is bemutatni nektek, ha van még érdeklődő. :D Ami úgy látom van. :D Szép napot mindenkinek!
2009-01-04 19:38:55
Kedves fefo!

Még egy félmondat, ami lemaradt!
Nem egymás ellen harcoltunk, hanem egymásért!
Sajnálom, hogy másként látod!

Szeretettel:Aysa
2009-01-04 18:39:02
Kedves fefo!

Neked maradnod kell. A veseid, egyedi érzékeny hangod, gondolatokat ébresztő, önmagunkhoz is visszavezető írásaid, mind-mind idetartoznak. És ott vannak a hozzászólásaid, amik megtisztelőek, és élményszámba mennek!
Ne gondolj visszavonulásra, sokat adsz Mindenkinek. Add továbbra is!

Ami Vidra gondolatait illeti, messzemenően igaz.

Szeretettel:Aysa
2009-01-03 22:47:19
Kedves Barátaim !
Szinte mindenkivel egyetértek! Dunyha, Vidra, Viczelek és azokkal is akik még nem mondták el, de hasonlóan gondolkodnak. Viszont magammal is egyetértek. Mert nekem az Artagora talán az ötödik, vagy hatodik helyem, ahová befészkeltem magamat.
Minden baj, gond és viszontagság ellenére is - most is - jól érzem magamat itt, mert ilyen felépítésü portállal nem találkoztam sehol, ahol egy téren jelenhet meg az :

Animáció, Film / Zene, Irodalmi kritikák, Irodalmi rovat, Képgaléria, Kreatív hobbi, Műfordítások, RPG, Térbeli alkotások,Tudomány .

És ezt a teret (Art Agórát), valaki megalkotta, aki nem más mint Strawi. Nyilvánvalóan ugyanolyan ember, mint mi magunk, tehát vannak hibái, esetleg rossztulajdonságai, talán nem mindig úgy táncol ahogy mi fütyülünk, de mégis nekünk adta át, ezt a „megszentelt területet” azokkal a szavakkal, amik a nyitóoldalon oly sokszor a szemem elé bukkannak: „Az Artagora korlátok nélküli tér, amit az alkotók töltenek meg értékekkel………………………Ezért az Artagora nem más, mint maguk az alkotók.” Tehát elgondolkodtam mindezeken és arra a megállapításra jutottam, hogy valóban magunkénak kellene tekintenünk ezt az agórát. Meg kell férnünk benne, egymást kell segítenünk és segítenünk kell Strawinak is, ha ő igényli ezt a segítséget. Elismerem, hogy vannak minőségen aluli „alkotások”, vannak nem idevaló „alkotók” de azt egyáltalán nem ismerem be, hogy máshol nincsenek ilyenek. Sőt !!! ezek nyilvánvalóan lemorzsolódnak, és majd újra termelődnek, ez a természet rendje.
A sikertelenséget itt is meg lehet unni, ugyanakkor vannak olyan – rendkívül termékeny és jó alkotók, akik nélkül az Artagora nem lenne az ami. Magam is elgondolkodtam, már több mint 200 írásommal nyilvánvalóan unalmassá válhattam, vagy válhatok, talán el kellene mennem ? Vagy kissé szüneteltetni a szereplésemet? Persze szívem vágya lenne kiadni az eddigieket és újra új életet kezdeni, de megint itt az Artagorán, az már biztos !
Summa summárum: nem egymás ellen kellene harcolni, hanem egymásért, jobban meg kellene becsülni azt amink van és elősegíteni a fejlődést, de nem haraggal, hanem megértéssel, szeretettel és türelemmel. (bocs: lehet, hogy az előző életemben pap voltam ?) És
„HOL VAGYTOK RÉGI BARÁTOK, SZÜKSÉGEM LENNE MA RÁTOK…”
örülök, hogy néhányatokat már láttam feltűnni újra.
üdv. fefo
2009-01-03 21:08:14
Drága Fefóm!

Hozzád szólnék itt, a fórumon is. )) Vidra nagyon jól eltalálta, egyfelől a lényeget. Másfelől viszont az a véleményem, hogy nincs gond most sem az Artán, hanem az a bizonyos ”régi” társaság volt ”túl” jó. Nagyon jó volt, minden téren. És igazán hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy éppen abban az időben kapcsolódhattam be, szerényen, ebbe a társaságba, mikor azt hiszem, a legtermékenyebb volt. Igen, van egy kis társaság, amelyik nagyon hasonló energián rezeg. Óriási élményeket adtunk egymásnak, de ez olyan hatalmas csúcs volt, ami azt hiszem, csak ritkán jön össze, és a hatalmas energia miatt nem tartható sokáig fent. (vagy össze omlik, és fekete lyukká válik, Chilli éppen most rakott fel egyet, /lehet véletlen?/, vagy egy ősrobbanás keletkezik. /Chilli, nem festenél ezt is egyet?/ Többen kötöttünk itt, biztosan érzem, életre szóló barátságokat. Tudom, a háttér beszélgetésekből, többen is hasonlóan hiányolják ezeket a ”régi barátok-at”. Azt kívánom, hogy másokkal is történjenek hasonló jók, és alakuljanak hasonló kis csoportok , itt a nagy csapaton belül. S hátha még egyszer nekünk is újra összejön, illetve lesz még hasonló élményben részünk. Elénekelhetjük akkor:-” Újra itt van, újra itt van
újra itt van a nagy csapat… légy az emlékünk
ünnepeljük meg az új találkozást”

2009-01-03 19:03:40
Hát, én is gondolkodom rajta, hogy szedjem a sátorfámat. Hogy miért, azt Vidra jól megfogalmazta.
2009-01-03 16:53:22
Kedves Fefo, Dunyha, Mindenki!
Szerintem külön-külön beszéltünk már erről többekkel. Én is egyre kevesebb alkotót látok itt a "régiek" közül, bár én is alig egy éve tudok az Artáról. Sok alkotó tartja a kapcsolatot egymással emilben, személyesen, telefonon, esetleg más portálokon. Ha erre járok, és nem látok bent ismerőst, sokszor inkább be sem jelentkezem. Több fórum témában is felmerült már, hogy mi az ami nem működik rendesen, nem ismétlem. Olyan ez, mint amikor régen nyílt egy söröző, ahol rendszeresen találkoztunk a barátokkal, és lehetett hófúvás vagy szakadó eső, mindig összegyűlt a társaság. Aztán - mikor már rendszeresen teltház volt- a kiszolgálás már nem volt olyan kedves, talán a sör is vizesebb lett, már nem volt olyan jó a hangulat sem. Egyes emberek elmaradoztak, aztán egyre többen, és a végén csupa idegen arcot láttam a régi ismerősök helyén. Persze az új arcok között is volt sok jó arc, de már nem volt ugyanaz.
Nem hinném, hogy a felfelé ívelő karrier hajtaná el innen az alkotókat, régebben is volt itt néhány "nagy név". Bár olyan művésszel is beszéltem, aki azért nem regisztrál ide, mert "az Artára minden sz*rt fel lehet tölteni". Talán tényleg el kellene gondolkodni azon, hogy a minőségi vagy a mennyiségi mutatók a fontosabbak, de ez nem az én asztalom. Ha egyesekkel nem tudok találkozni a régi törzshelyen, akkor előbb-utóbb összefutunk egy másik pub-ban.
2009-01-03 16:26:01
Én még itt vagyok, csak szunnyadok. Nem tudom, konkrétan kikre gondolsz, de bízom benne, hogy sokan csak engem utánoznak várva a feltámadásra. Az itteni állapotokhoz pedig úgy állok, hogy ami nem tetszik, abba nem folyok bele, ugyanazért járok vissza, amiért mindig is, hogy szárnyaljon a szellem.
2009-01-03 13:22:05
Bizony nekem is fáj...nagyon is.
Bár tudok olyat, akinek elege lett az itt dúló állapotokból, s ezt tökéletesen megértem.
2009-01-02 23:31:31
Belépek az Artára, keresem a régi neveket, hangokat színeket, rajzokat képeket, bizony elég sok hely megürült.
Nem mintha nem örülnék az újaknak ! De szivem szakad meg mikor csak hült helyét látom a régieknek. Kérem ha valamelyitek visszajön körülnézni , tegye már meg és válaszoljon pár szóval miért is ment el ? Mert ha a felfelé ívelő karrier vitte el, akkor legalább hadd gratuláljunk, ha pedig úgy vélte gyorsabb vonatra kell szállnia, akkor is elbúcsúzhatna tőlünk az itthagyottaktól. szeretettel : fefo