Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (153)

Mai alkotások: 1
Havi alkotások: 14
Összes alkotás: 28.868
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2009-09-25 09:30:41
FELHÍVÁS
**********************************************

Kedves Artások!

Remélem, még sokan emlékeztek az első közös kiállításunkra és előadásainkra, melyet a Balassi gimnáziumban tartottunk. Nos, most újra lehetőséget kaptunk egy ilyen kiállítás rendezésére, és felkérést hasonló előadások, bemutatók tartására.
Meghívónk ismét a budapesti Balassi gimnázium, ahol Diákönkormányzati Nap keretében zajlanak a tanulók részére szervezett programok. Ehhez kapcsolódik a kiállítás is.
A jól berendezhető és klassz megvilágítással rendelkező kiállítóhelység az iskola központi része, diáknyelven „akvárium”, ahol a nap folyamán minden tanuló megfordul.
Ez a helység október 05-től áll rendelkezésünkre, akkor lenne a megnyitó. A képzőművészeti alkotásokat és fotókat a jövőhét végéig, tehát október 2-ig kell leadni az iskolában. Alkotónként max. 3 művet várunk, de esetleg lehet többről is szó, ha kevés lesz a kiállítani óhajtó jelentkező. Nincsen méretbeli megkötés. A suli 50x70-es üveglapokat biztosít.

Nagy megtiszteltetés az is, hogy lehetőséget és figyelmet kapunk a gyerekektől, szakmai tudásunk, elképzeléseink, nézeteink megmutatásra. Mindannyian tudjuk, milyen ritkán van lehetőség, hogy a művészeteket ennyire emberközelbe hozzuk, főleg gyerekek közé. Úgy érzem hogy ezeket az alkalmakat érdemes kihasználni. Ezért várom azon alkotók jelentkezését, akik hajlandók rajzolni, festeni a diákokkal, saját verseiket felolvasni, beszélgetni ezekről és az Ő írásaikról, és kivetítővel rendelkező számítógépteremben egyszerűbb lépéseket, fogásokat, műveket bemutatni digitális művészetükből.
A szükséges eszközöket az iskola biztosítja (vászon, ecset, festék, ceruza stb.), szoftware: Photoshop CS3, sajnos grafikus progi nincs. Digit rajzpadot használóknak hozniuk kell a sajátjukat, mert a gimi ezzel nem rendelkezik.

HELYSZÍN: Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium, Bp. 1173, Széchenyi u. 1-7.
(Kőbánya-Kispesti metró végállomástól, a 98-as busszal, a Széchenyi utcai megállóig. Az iskola a megállótól 1 percre.)

ELŐADÁSOK IDŐPONTJA: 2009. október 16. (péntek) 9-12-ig

KIÁLLÍTÁS : 2009. október 05-22

KIÁLLÍTÁSI ANYAG LEADÁSA: 2009. szeptember 28 – tól október 02-ig a helyszínen. Halasi tanárnőt, vagy Szabó Zoltán tanárurat kell keresni.

KIÁLLÍTÁSI ANYAG ELVIHETŐ : 2009 október 26-tól

Rendkívül boldog lennék, ha jelentkezne egy fotós is, aki dokumentálás céljából mellettem tudna maradnii az előadások napján.

Úgy vettem észre, hogy az utóbbi egy évben az artás aktivitás a vége felé araszol. Ezt nem akarom hagyni. Ha még jó néven veszitek, igyekszem visszatérni, hátha még közösen életet lehelhetünk az Artába, minél többetek segítségével!
Ha velem tartotok, kérlek benneteket, jelentkezzetek, és újra összehozhatunk egy szokásosan jó hangulatú találkozót!

Kérem, aki úgy érzi, hogy van kedve és ideje eljönni, jelentkezzen nálam!

Elérhetőségeim:
- belső üzenet
- e-mail : somalexia@gmail.com
- skype : somalexia
- msn : somalexia@gmail.com
- gmail chat
- telefonszámot kérésre adok


Üdvözlettel: somaleXia