Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (157)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 13
Összes alkotás: 28.867
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2011-11-12 10:24:56
Tisztelt Artagora tagok!

Néhány éve az addig elkészült digitális munkáimból egy kisebb kiadványt készítettem, s most újra ezt tervezem, de előtte szeretném feltérképezni, hány embert érdekel a dolog , azaz kik azok, akik ebből majd vásárolnának.

Íme a részletes leírás, amelyhez hamarosan képi bemutatót is szeretnék prezentálni az érdeklődőknek ( napokon belül)

A könyv ( Digitálmok II munkacímmel..ami még változhat) 70 oldalas lesz, 19cm*25cm méretű, puha fedeles, színes borítóval és hátoldallal, 300grammos papírból. A 70 belső oldal 50 színes és 20 fekete fehér oldalt tartalmazna, színeseken az elmúlt néhány év digitális munkái illetve néhány festmény kapna helyet, a fekete-fehér oldalak pedig a grafikáimat, rajzaimat mutatnák be.
Természetesen nem csak képek lesznek, szöveges részeket is tartalmaz majd a kiadvány, illetve mivel korlátozott példányszámban készül el, mindenkinek sorszámozott könyve lesz, amelynek Ő maga választhatja ki a példányát.
Mivel támogató nincs, a könyv kis példányszámban jelenik meg...saját zsebből állva a nyomdai költségeket.

Ami a legfontosabb: könyv ára 3600 Ft lenne, ezért is kérdezem meg előre, ki az, aki igényt tart rá ilyen paraméterekkel.

Az elkészülte valószínűleg csak januárra várható (de meglehet, hogy februárra tolódik.....sok minden kérdőjeles még)

Arra kérlek, ha igényt tartasz egy könyvre, írj egy emailt a címemre ( nagash793@gmail.com) , amiben megerősíted, hogy X db-ot megvásárolnál.

Bármi kérdés van, azt is várom és igyekszem gyorsan válaszolni.

Köszönettel:

Balázs / Nagash793