Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (230)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 0
Összes alkotás: 28.854
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2020-04-11 19:35:57
Elnézést, előbbi (2020. április 11-i) két hozzászólásom tárgytalan, mert rájöttem a belépési hibáimra! A Lehető Legjobb Húsvéti Ünnepeket kívánom! Lelkes Miklós
2019-09-17 11:13:35
Még egy gondolat az előző posztomhoz. Aki teheti készítsen biztonsági mentést az alkotásairól. Tudom sokatoknak csak itt van meg, ezért fontosnak tartom a többszöri biztonságot.
2019-09-17 11:12:47
Üdvözlet mindenkinek. Tudom elég sok idő eltelt, de ez alatt az idő alatt sem feledtük el az ARTAGORA -t. Mint azt bizonyára tudjátok, ez egy teljesen nonprofit kezdeményezés volt már a 90-es években is amikor elkezdődött. Azóta is az, és az is marad.

Az ARTAGORA egy ajándék, amit mindenki arra használ, használt fel amire akar, akart. Ezt a szellemiséget szeretnénk továbbvinni, és bár tudom egykori tündöklését nehéz lesz újra elérni, de mindenképpen tovább fejlesztjük, tovább visszük. Ez az idő most jött el.

A fejlesztés egy teljesen új ARTAGORA -t jelent. Nem lesz A6, csupán ARTAGORA. Tudom, hogy az átállás nehéz, mint ahogy mindig is nehéz volt a sok sok év alatt. Viszont egy válasz út elé értünk. Vagy marad így ahogy van és ennyi, hiszen ezt a rendszert már nem lehet foltozgatni. Vagy tovább fejlesztjük és egy teljesen új rendszert, motort, mindent készítünk el.

Az utóbbit választottuk. Viszont ennek lesznek negatív hatásai is. Első sorban az, hogy a régi ARTAGORA -ra nem lehet majd feltölteni többé semmit. A meglévő tartalmak persze továbbra is elérhetőek lesznek rajta. A másik negatívum, hogy az új rendszerben nem lesznek átemelve a régi tartalmak (ez még változhat, de egyenlőre ez a felállás van, mert nem tudjuk megoldani az átemelést úgy, hogy ne kockáztatnánk annak sérülését, adatvesztését. Keressük a megoldást.)

Ahhoz viszont, hogy az oldal továbbra is fenntartható legyen, valamilyen formában bevételt kell generáljuk. Erre azt a megoldást találtuk ki, hogy az oldal továbbra is ingyenes marad mindenki számára, ahogy eddig is, de lesznek fizetős opciók amik semmilyen formában nem módosítják az oldal eddigi szellemiségét, és nem is lesznek rá semmilyen formában hatással. Ezekről még majd a későbbiekben részletesen fogunk írni. Az új rendszer átállásával a fizetős lehetőségek még nem indulnak el, azok sokkal későbbi dolgok lesznek.

Az új ARTAGORA -t viszont hamarosan látni fogjátok.

Addig is további minden jót, alkossatok, gyarapodjatok. :)