Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció
Belépve (0)
Vendég (182)

Mai alkotások: 0
Havi alkotások: 0
Összes alkotás: 28.854
Regisztrált felhasználó: 2.387

Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-04-23 12:55:15
Nadaredrin
elég jogos, amit írsz, néha én sem szeretem a "teccik nem teccik típusú dolgokat. De azért jól esik olvasni akármelyiket is, mert az az jelenti, hogy van, aki végigolvasta a művedet, tehát felkeltetted az érdeklődését, mégha a végén nem is azt olvasta, maire számított. Általában ha írok valakinek, mindig igyekszem belekötni valamibe, egyrészt hogy tényleg érjen is vlamait az egész, másrészről pedig azért, hogy ha foglalkoztatom magam azzal, hogy hibát keressek, úgy talán hasonlóakat én sem vétek. De igen, a legelőnyösebb az lenne, ha aki ír, írna pár sort a műről, hogy mit gondol, min lehetne javítani. De egy "teccik" is jólesik mindenkinek, és sajnos az ideje nem mindenkinek van ennél többet írni.
2006-01-18 01:20:07
Nem feltétlenül!:)
2005-12-05 14:30:48
Ja, de ezt feltehetoen az alkoto is erzekeli, amennyiben ertelmes leny, es kepes kiszurni, hogy mire erdemes figyelni, es mire nem. Na most ebbol onmagaban is egy onallo tema lehetne (ha jol lattam mar van is), marmint ki hivatott hozzaszolni egy-egy alkotashoz?
2005-12-04 12:53:08
Ez szerintem elobb-utobb be fog kovetkezni, ahogy egyre tobb tag lesz az Artagoran.
2005-12-04 07:45:36
Ebbe mind van igazság, csak azért ha már ennyien látogatnak egy alkotást, tök jó lenne ha írnának is hozzá valamicskét! Ezzel pörgősebb lehetne az oldal, és az ember nem csak a statisztikákból láthatná azt, hogy igen is az alkotásait látogatják!
2005-12-03 23:01:47
strawi nekem is hasonlo az arany a digitalis alkotasoknal. Egy a kilenchez a hozzaszolasok es a latogatok szama. Nem kell ebbol ugyet csinalni, ha a latogatot megfogja az alkotas akkor talan hozza is szol, az a bonusz, ha meg nem, akkor johet a kovetkezo munka, ami feltehetoen jobb lesz, ahhoz talan hozzaszol majd valaki :-)
2005-12-03 15:01:26
Teljes mértékben egyetértek azzal, amit nadix mondott.
Itt is mint általában mindenhol magamból indulok ki. Általában leszedem az ilyen jellegű alkotásokat, hogy nyugisan átolvashassam. (ennek egyik oka, hogy nem túl sok időm van a neten tartózkodásra, az is általában internetcafe, haverok, munkahely, stb. útján történik)
A másik ok talán, hogy ami nem igazán jön be, arról nincs mit írnom. (most, hogy nekem nem tetszik az egy dolog, de lehet, hogy másnak viszont éppen igen.) Meg igazán nem is értek hozzá, maximum annyit tudok elmondani, hogy tetszet, vagy nem, miért, stb., de ez még nem kritika, csak hozzászólás. Egyfajta reagálás.
A látogatottsági arányhoz meg annyit, hogy vannak olyan alkotók/alkotások, amik tényleg megragadnak azt többször is megnézem, elolvasom az alkotásaikat. Holott véleményt már írtam, vagy még nem is írtam hozzá. Persze szerintem biztosan változni fog ez is pozitív irányba, főleg miután valaki jobban megismeri az artagorát egyre több időt tölt el itt(szerintem), ha eleinte csak azokban a műfajokban keresgél, nézelődik, amikben ő is „tevékenykedik”, később minden bizonnyal megnéz mást is. (így van ez nálam most a fórum rovattal is, pedig lehet, hogy csak egy csomó hülyeséget hordok össze itt. :)
Részemről egyelőre ennyi. Üdv! Zé
2005-12-02 22:07:31
Igen ez mind igaz, de csináltam egy statisztikát az egyik alkotásról ami frissen került fel! 1 hónap mulva 40-en látogatták, viszont csak 5 hozzászólás került fel! Ez azért elég rossz arány! Nem? Ezzel az egész fórummal csak annyira lennék kivancsi, hogy miért van az, hogy az irodalmi rovat alkotásaihoz kevés vagy szinte egyáltalán nem ír senki kritikát! Az teljességgel érthető, hogy nehezebb mint a kép galériához, de az is igaz, hogy vannak egészen rövid irodalmi alkotások is, amikhez szintén nem ír senki! Mi ennek az oka? Nem akarja senki megosztani az alkotókkal az építő szándékú kritikákat?
2005-11-30 23:21:02
Ezt a szobát azért hoztam létre, mert sajnos a tapasztalataim azt mondják, hogy a versekhez és egyébként is az irodalmi alkotásokhoz eléggé kevés hozzászólás érkezik be! Miért van, vagy miért lehet ez? Esetleg olyan véleményt alkotnak páran amiket nem mernek vagy nem akarnak megosztani az alkotókkal?