Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Jajjjmi..
Alkotások száma: 332
Regisztrált: 2007-05-17
Belépett: 2009-04-08
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Gyermekrovat (Mesék) (11)
-Novellák (10)
-Egyéb prózai alkotások (38)
-Gyermekrovat (Versek) (5)
-Versek (264)
-Társalgó (1)
Képgaléria
-Fotók (1)
-Humor (1)
Feltöltve: 2007-07-18 23:36:55
Megtekintve: 494
Modern szerelem
Az egész ott kezdődött, amikor egy unalmas napon, a nő, belépett a chat.hu erotika szobájába. Előtte már több helyen is körülnézett, míg végül, az erotika szoba mellett döntött. Úgy érezte, ez az a társaság, ahol befogadják majd őt minden nyűgével, - sajátos humorával, provokatív természetével együtt.

Már az első napon megtanulta, nincs pardon...meg kell küzdenie "az életben maradásért". Szinte azonnal kialakult a szimpatizánsok és a fikázók köre. Ő mégis határozott, őszinte stílusával, finom humorával - hamar megkedveltette magát a társasággal. Idővel már azt is tudta, hogy kik az erotika "őscsetesei", akik viszik a prímet a szobában, bizonyos előjogokat élvezve. Megpróbált alkalmazkodni, és nem állást foglalni bizonyos kérdésekben. Egyik oldal mellé sem állt. Legjobb a semlegesség - gondolta. Megismerkedett lassan pár emberrel közelebbről is, és fotókat cseréltek egymással. Az információs lapjára is felmerészkedett néhány képpel. Persze csak szolid arcképekkel, nem úgy, mint egyesek...Első, ilyen "cset" barátnője egy Nikipé nicken szereplő, viszonylag fiatal, elvált nő volt, aki két gyermeket nevelt egyedül. Akkor még nem tudta, hogy nem hétköznapi kapcsolatra lelt benne. Hamar rájött, hogy ez tulajdonképpen, nem is barátság, hanem valamiféle érdekszövetség, a szobában való tartózkodás jogáért. Niki elég sok hibát követett el, aminek a levét aztán később természetesen nem ő itta meg...Kapkodó, kusza kapcsolatai kialakítottak róla egy véleményt, amitől aztán nehéz volt eltántorítani a többséget, pláne, ha ezért Niki semmit sem tett. Naponta váltott partnert, ha úgy tartotta kedve. A nő, ezen nagyon elcsodálkozott. Szinte "ette" a fiúkat! Sportot űzött abból, hogy minél több férfi "legyen meg" neki!. Érdekes! Ezt inkább gondoltam volna egy férfiról, semmint nőről - állapította meg magában .

Ollóvirág néven regisztrált be. Rögtön felfigyeltek a szokatlan nickre. Valahogy nem illett oda, mert nem volt benne semmi erotikus, mint például a "nagy mellek", vagy "forró punci"- ban. De nem is az volt a célja, hogy minden pasi ráugorjon azonnal. Nézelődni, ismerkedni, beszélgetni akart. Nikipé volt az első, aki komolyan, és hosszabban elbeszélgetett vele privátban. Mesélt neki a csevegő szokásairól, bemutatott egy-két embert, akivel - szerinte - érdemes vigyáznia!. Így kerültek egymáshoz közel, s bár Nikipé nem örvendett túl nagy népszerűségnek, Ollóvirág mégis a barátjának tekintette. Hamar észrevette, hogy ez a kapcsolat azt is jelenti, hogy valamennyire bele kell folynia a "csetlady" magánéletébe akarva-akaratlanul is. A Niki által kirúgott pasik, mivel már tudtak a baráti viszonyukról, lassan-lassan elkezdték ollóvirágot ostromolni, hogy képviselje érdekeiket barátnőjénél.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-07-20 23:26:25
Már feltettema folytatást! Miért majuli?:-)
2007-07-20 21:38:53
Számomra itt túl "modern" minden. De érdeklődéssel olvastam.
2007-07-20 18:40:51
Folytatását várom!