Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Alvara
Alkotások száma: 213
Regisztrált: 2005-05-28
Belépett: 2015-01-07
Publikált rovatok
Film / Zene
-Filmkritikák (1)
Képgaléria
-Festmények (11)
-Rajzok (24)
-Tattoo (5)
-Makró képek (14)
-Fotók (17)
-Digitális alkotások (100)
-Humor (8)
Térbeli alkotások
-Papírmassé (3)
-Egyéb térbeli alkotások (5)
Kreatív hobbi
-Kézművesség (17)
-Otthonunk (1)
Kézművesség
-Ékszerész (1)
Feltöltve: 2006-02-11 20:26:36
Megtekintve: 801
Butterfly
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-02-17 11:21:53
Raven Lord:1."Ki mondta azt, hogy én építeni akarok a véleményemmel? És miért is kellene azzal építeni?" "Azt mondok és ott, amit és ahol csak akarok. Ezt hívják szólás szabadságnak." Ez nem a szolas szabadsaga. Ez a fikazas szabadsaga.2."1)Szuperintelligens: aki valami alapjaiban új dolgot tud létrehozni. (a későbbi félreértések elkerülése érdekében itt és most kihangsúlyozom, hogy magamat természetesen nem tartom annak.) Ők nagyon kevesen vannak. 2) Intelligens: aki már meglévő dolgokból építkezik. A harmadikat nem akarom itt kifejteni, mert ebben a megvilágításban nem érdekesek. A legtöbb ember a 2. csoporthoz tartozik. Képesek létrehozni már meglévő klisékből valami újat, ami bár létező és kitalált elemekből kovácsolódik össze, a végeredmény mégis valami fantasztikusan újszerű." Te se hallottal meg alkotasmodellekrol... Akarmilyen szuperintelligens valaki, (felteve, hogy az intelligencia feltetlenul osszekapcsolodik a kreativitassal) a kornyezet kizarasa utan NEM tud alkotni. Sem ujat, sem regit. Melyik a harmadik csoport? Az alkotni nem tudo, agyatlan fikazok tabora?
Innen az hianyzik, hogy ha mar valaki megadta neked a hozzaszolasi jogot, te meg lefikazod, tolts fel valamit, hogy tudjanak hozzaszolni. Korrektseg-vagy mi. Azzal a hozzaszolassal, hogy "leragott csont" te sem epitesz, sot. Vagyis egy hangyanyival sem vagy ertekelhetobb, mint az aki ugyancsak ket szoban rendezi le a "dicsero" velemenyet. Csakhogy azok legtobb esetben maguk is letettek ezt-azt az asztalra.
2006-02-15 18:32:15
Raven Lord én épp erről jártatom a számat hogy nem csak annyit kellene írni hogy fasza és csá... sem azt hogy szar és kész.... Hanem le kellene írni hogy mi a jó és mi nem a hozzászóló szerint a képben, és éppen ez az ami hiányzik innen! Ha végigolvastad volna rendesen a hozzászólásom akkor megértetted volna... mert igazán annak van építő hatása nem pedig ha azt mondod hogy nem teccik és kész (vagy éppen ellenkezőjét)!!! A másik meg hogy két kattintás a photosopban... oké.. meglehet hogy annyi de ha csak azt nézed hogy "hány kattintás" volt a photoshopban akkor az elég szar ügy... már bocs... de sztem nem arra kell menni hogy minél nehezebb legyen megcsinálni hanem hogy mutasson is valamit! Nah peace
2006-02-14 21:23:03
no kicsim! Gondoltad-é hogy itt az ifjak így összeszólalkoznak a munkád felett? :) Ez már a nagyság átka! :) Puszka: anyád
2006-02-14 19:44:56
Én egyet értek Colf666 és Elend-el! Sztem úgy lenne korrekt ez az egész kritikázás hogy leírnák az emberek hogy mi tetszik benne meg mi nem. És ebből lehetne "okulni", bár én nem hiszem hogy valaki azért csinál meg egy alkotást hogy másnak tetszen... az a lényeg benne hogy magának az alkotónak tetszen és hogy ő megértse hogy mit akar vele kifejezni... Szóval nem kellene fikázni senkit csak egyszerűen elmondani, (ha már ír) hogy nah ez tetszik benne de ez viszont meg nem...
A másik dolog meg az, hogy nem tom hogy Raven Lord hogy van vele de én még ilyen képet nem láttam se a teszkóban se az obiban és sehol máshol. Mivel minden kép egyedi! Lehet hogy neked nem az de ha egy picit is jobban megnézed a képet igen is az! Például már csak azért is mert maga Alvara van rajta és nem hiszem hogy ezt a képet csak úgy poszterként adogatják a teszkóban meg a .... szóval... erről ennyit jah és hogy ne csináljuk fórumot ebből a képből még 1x is elmondom hogy nekem tetszik ez a kép és első megpillantásra nekem olyan volt mint egy kopott könyv borítója! Csak így tovább GRATZ!
2006-02-14 11:03:42
Gratulálok Alvara, nekem nagyon tetszik a kép, tényleg átjön a pillangó dolog. Ravennel meg nem kell foglalkozni.
2006-02-13 21:37:53
Cof666 ;*** Nyugi srácok! Szét ne szedjétek egymást! :))) Addig nem nincs gond amig erdei tisztáson csorgadozó patakokból iszogazó szarvasokat nem kezdek el festegetni :D Akkor megigérem, hogy önként vonulok a tesco képrészlegére! :D Lehet hogy egymáshoz hasonló stilusu képeket készitünk egy páran, de igazábol baromira nem egyformák ha egymás mellett megnézzük öket. Talán az is lehet az oka, hogy zenei izlésben, érdeklödési körökben +mit tudom én még miben elég hasonlóak vagyunk és ezek hatnak ki a munkáinkra is. (METÁÁÁL ;DDDDD ) Kiváncsi leszek arra, hogy ugyanabbol a nyersanyagokbol ki mit hoz majd ki, ha beindul ez az átvariálósdi. Tuti más lesz mindegyik, hiába ugyanabbol készülnek. Hmm.... most lehet hogy csinálok egy vérmezös-lávafolyós-kibelezettszarvasos képet :DDD De azért mindenkinek köszi hogy mégis tetszik ez a képem! :)))
2006-02-13 16:00:48
Raven Lord:1. ezzel a nevvel nem mernek megereszteni "leragott csont" temaju hozzaszolast. 2. legyel szives mutass meg tiz "ugyanilyen" munkat mondjuk az Artagorarol. Tegyuk fel, hogy esetleg nem talalsz. Ez esetben mutass mashonnan, hogy okuljunk. 3. didaktikai szempontbol sokkal szemleletesebb lenne, ha azt is bemutatnad, te mire vagy kepes.
2006-02-13 12:35:45
Nem hisztizek és nem hisztizünk.És nem a technikai kivitelezésröl beszéltem,ha végigolvastad a véleményem.De ilyen alapon ahogy te látod akkor senki se csináljon semmiféle alkotást semilyen kategóriában,mert minek,hogyha bemegyek a könyvesboltba,és X összegért megveszem a hasonló alkotást regényben verseskötetben,vagy az Obiban poszterformában,vagy reprintben rajzokat és festményeket,vagy nagyon komoly fotókat.Akkor ne alkosson senki semmit mert már létezik hasonló.Ez meg az én meglátásom,és ez igencsak nem hiszti.És akkor ez az oldal is teljesen fölöslegesen jött létre,mert máshol is találkozhatsz hasonlatos dolgokkal.Különben meg erről szól a világ filmeknél Re-make hegyek kissebb nagyobb sikerrel,vagy az eredtit teljesen tönkretevén,Pc játékoknál mind ugyanaz kissé eltérő kliséket alkalmazva.Zenekarok mind ugyanazt csinálják kissebb nagyobb sikerel,tehát mindenki másol mindent,vagy esetleg inspirál másokat.Különben kiváncsi lennék arra,hogy szerinted mi a nem"Lerágott csont"és erröl bövebben kifejtheted a véleményedet erre a célra létrehozott fórum topicban.Kiváncsian várom reakciódat a témával kapcsolatban,és bárki másét is az adott helyen.
2006-02-13 10:20:49
Raven Lord Szerintem meg qrvára nem lerágott csont. Ilyen alapon ahogy te szemléled a dolgokat minden lerágott csont az irodalmi művektöl a fotókig minden,mert elég sokan irogatnak verseket fotóznak ugyanazon témákat más és más szemszögből de a mondanivalója meg teljesen ua.Akkor minden olyan műhöz irjuk oda a lerágott csont jelzőt???Szerinted???Mert én szerintem meg igen jó lett szinvonalasra sikerült még akkor is ha van hasonló alkotás akár az oldalon akár más oldalakon.Amúgy meg akkor kéne ilyen jó kritikát irni,ha legalább te is tudnál hozni valami hasonló szinvonalú alkotást.Szerintem.Mert fikázgatni könnyü,de egy ilyet megcsinálni már nem annyira.Egyébbként kezdem nem érteni az egyre több fikázodást az oldalon.És mi lenne ha több 100-an is hasonló stilusban dolgoznának ezen az oldalon,akkor sem lenne két egyforma kép,vagy vers,vagy akármi más.Csak hasonlóak max abban meg nincs semmi rossz.Max akit nem érdekel,vagy lerágott csontnak látja az nem ir véleményt.Én sem irok egy csomó műhöz,mert nincs irási kényszerem,söt ha irok azt meg csak akkor teszem ha a mű kimondottan tetszik,mert azt megjegyzem a szerzőnek.Ha meg nem tetszik akkor nem sértem meg,mert nem mindenki úgy veszi a dolgokat fel ahogy én.Régebben irtam elég sok negativ kritikát,mikor már teljesen felháboritó minőségü munkát láttam,de most már csak átsiklom felettük,mert nagyon meg birnék sérteni embereket a produkciójuk láttán.De itt nem az a cél...És ez szóljon mindenkinek aki csak fikázni bir.Különben meg a Negativ kritikát is acceptálom abban az esetben ha aki azt irta legalább hasonló szinvonalú,vagy az enyémnél sokkal jobb alkotást bir létrehozni,mert az a negativumot is max úgy irja le amiből okulhatok,hogy legközelebbi esetben még jobbat csináljak.
Alvara Nekem meg tetszik jól megoldottad a dolgokat.Nekem átjön,hogy mit is akartál ezzel a képpel.És gratulálok hozzá....
2006-02-12 15:18:58
Szuper!!!!
2006-02-12 14:49:52
Sztem is jó! Nekem olyan mintha egy kopott könyv borítója lenne:)
2006-02-12 12:40:14
myrding: Ezen a képen épp belebambulok a fényképezögépembe, és a szememen álarcként ott fekszik egy lepke (amugy az oviban is ez volt a jelem) :DDD Ha értenék a versíráshoz tuti lenne hozzá valami mélyebbszántású lelkiterrorszöveg is, de én képzömüvész vagyok nem irodalmár, igy nincs. Miért kell egy képbe mindenképpen mondanivalót gyömöszölni? Nekem jelent egy bizonyos valamit, de azt más ugysem értené. Így mindenki szabadon asszociálhat! :)))
2006-02-12 11:39:16
Ott a szemében a pillangó... Én látom ám:) És nagyon tetszik:)
2006-02-12 01:25:18
mar bocs, de ez mitol pillang?..a kep csini amugy, csak nekem nem mond semmit : /...jo hogy rozsdas badog, irottszoveg s holmi verfolt, es egy mellyen szemembe nezo holgy, de meg mi ?