Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Lelkes Miklós
Alkotások száma: 1876
Regisztrált: 2011-09-25
Belépett: 2020-05-26
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Gyermekrovat (Mesék) (203)
-Egyéb prózai alkotások (566)
-Mese (259)
-Dalszövegek (3)
-Gyermekrovat (Versek) (32)
-Versek (808)
-Társalgó (5)
Feltöltve: 2013-10-19 10:41:36
Megtekintve: 479
Ez-az, zárójelben becsületes kiegészítéssel
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! (Csak az a kérdés: mihez képest? Ám nem kell minden költői kérdést feltenni, gyakran nem is célszerű..)

A KÖVETKEZŐ MÜSORSZÁMOT 12 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLJUK. (12 éven felülieknek sem, ha véletlenül ésszel és ízléssel rendelkeznek..)

AZT REMÉLJÜK: A NEMZET EGYÜTT ÜNNEPEL MAJD OKTÓBER HUSZONHARMADIKÁN! (Még ha a nemzet többfélét nemzett is, sőt, nemteleneket is bőven, így ilyet remélni ostobaság, viszont ostobaságot remélni nem tilos, - és kiknek szól ilyesféle, szavazatokra vadászó mondatocska, talán az értelmeseknek?)

A REZSICSÖKKENTÉST, HA KELL, AZ ALAPTÖRVÉNYBE IS BELEIRATJUK! (Miért ne írathatnánk be a mi dicsőséges, mindenre felhasználható kétharmadunkkal bármit, akár van annak valami alapja, akár nincsen? Van abban az Alaptörvényben sok minden nem odavaló, eggyel több vagy kevesebb már nem számít. Minden kakas úr a maga.. Különösen, ha az Egykórusú Önhaszon Párt Főkakasa!)

AZ ERKÖLCSTAN TANÍTÁSÁRA SZÜKSÉG VAN! (Tényleg! Ha már erkölcs nincs is, legalább azzal dicsekedhetünk: nálunk tanítják!)

VEGYE MEG TERMÉKÜNKET POTOM 9999 FORINTÉRT! (Ha tízet vesz belőle, akkor egy szép fényes tízforintost megtakarít. Sok kicsi sokra megy, igaz, utóbbihoz tíznél sokkal többet kell vásárolnia. Nem, ez nem azt jelenti, hogy Önt hülyének tartjuk, csupán, mint vásárlónak és honpolgárnak, szellemi színvonalát reális értékén kezeljük!)

A TAVARES-JELENTÉS A MAGYAR BALOLDAL HAZAÁRULÁSA! (Igaz, a Tavares-jelentést nem a magyar baloldal készítette, hanem az Európai Unió illetékes bizottsága, - de mit tudja ezt a nemzeti honpolgárságnak nevezett népség? Ha meg ezt nem tudja, akkor sok minden mást sem tud, többet között az sem, hogy mi van ebben a jelentésben valójában, - és igaz-e az, ami benne van? Nos, ami benne van, az nagyon is igaz ugyan, de, szerencsénkre, az a lusta népség, akinek agyát a rendszerváltás óta rendszeresen mossuk, nem szokott olvasni, inkább azt mondogatja, amit a szájába tettünk!).

AZ NEM ÚGY VOLT! (Úgy volt ugyan, de majd bolondok leszünk beismerni! Jelszavunk: TAGADJ MINDHALÁLIG, - ÉS KÖZBEN MŰKÖDJÖN A LÁB IS, MEG A KÖNYÖK IS!)

CSAK TÜRELEM! A MAGYAR LABDARÚGÁS FÉNYES JÖVŐ ELÉ NÉZ! (Miért ne nézhetne? Nem tilos, továbbá legfeljebb az nem a saját jövője lesz, hanem más labdarúgásé, - de a jövő akkor is jövő!)

MI MÉLYEN ELÍTÉLJÜK A VÁLASZTÁSI CSALÁSOKAT! (Olyan mélyen, hogy azok nem is juthatnak a felszínre, már mindent elrendeztünk törvényesen örvényesen, saját pártérdekünkben, hehehe!)

ÉLJEN A BÉKEMENET! GYERE EL TE IS! ( Persze, az ilyen békemenetek csak a mi haszonharcunkat szolgálják, de ezzel ne törődj, butuska! Egykórusú Önhaszon Pártunk számára nagyon hasznos az EU: egyszerre jámbor fejőstehenünk, de, ha arra van szükségünk, bűnbakot is könnyen csinálhatunk belőle!)

SZENT VEZÉRLŐ CSILLAGUNK: A BECSÜLET! (Más kérdés, hogy eszünk ágában sincs azon az úton menni, amit mutat, - nem vagyunk bolondok! Számunkra azt mutatja, hogy merre ne menjünk, és e szempontból nagyon is hasznos..)

JUSSUNK VAN AZ ŐSI MAGYAR FÖLDHÖZ! (Már ki is vettünk belőle magamnak, nejemnek, kedvesemnek, fiamnak, lányomnak, sógornak, komának, párttársamnak, nem kötöm az orrotokra, hogy hány hektárt, de legalább a jogos juss sok százszorosát!)

EZ A NÉP MA IS PETŐFI NÉPE! (Ha a többi szamárságot bevettétek, vegyétek be ezt is, eggyel több csacsifülesség már nem számít. Szerencsénkre ma a nép nagy része akár egy tál lencséért, vagy néhány hasáb tűzifáért, úgy leszavaz ránk, mint a pinty, - még ha nem is Pinty a vezetékneve! Petőfi meg foroghat ismeretlen helyű sírjában, ha eddig meg nem unta..)

(2013)
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!