Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Lelkes Miklós
Alkotások száma: 1902
Regisztrált: 2011-09-25
Belépett: 2020-06-01
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Gyermekrovat (Mesék) (203)
-Egyéb prózai alkotások (567)
-Mese (272)
-Dalszövegek (3)
-Gyermekrovat (Versek) (32)
-Versek (820)
-Társalgó (5)
Feltöltve: 2020-05-01 09:29:56
Megtekintve: 590
VIGYÁZZ, MAGYARORSZÁG, - nagy baj lehet az elmebajból!
Az, hogy egy államférfi elmeállapota, amennyiben hatalomra kerül, igen tragikussá válhat nemcsak saját nemzete, hanem más nemzetek, akár az egész világ számára, közismert.

Ám úgy közismert, hogy sokan, különböző okok miatt (amelyek nagy része tipikus ok) ezt nem hajlandóak tudomásul venni. Valójában minden nemzetre, országra vonatkozik ez, de Magyarország azok között van, amelyekre különösen, - és számomra azért megdöbbentően, mert ugyan mindig tudtam, de mégis kissé jobbnak, becsületesebbnek, értelmesebbnek gondoltam a magyarságot, mint amilyen a valóságban. (Tűnődés a magyarságról - https://www.poet.hu/vers/195015, A korlátlan korlátoltság – és a koronája - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=872645949899406&set=a.111397106024298&type=3&theater.
A FIDESZ-KDNP tízéves uralma alatt annyira tönkre ment Magyarország, erkölcsileg is, gazdaságilag is, hogy ezt most nem részletezem, a tíz év híreiből kiderül.
Magyarországon a koronavírus járvány egy másik „járványra” érkezett, és épült rá, meg bele, a FIDESZ-KDNP uralma számára „mentőövként”, mert bűnei, hibái, embertelenségei, nemzetieskedő nemzetellenessége, kereszténynek hirdetett keresztényellenessége és más kedvezőtlen, hazaellenes tulajdonságai az önkormányzati választások idejére már kezdtek nyilvánvalóvá lenni (Járvány mögötti járványt - http://www.artagora.hu/mainframe.php?oi=2473&o=work&detail=47046).
A járványok tulajdonsága, hogy szakaszaik vannak (felszálló ág, csúcs valamilyen formában, leszálló ág, megszűnés). A járvány megszűnik, amikor igen nagy lesz a védettek (immunisak) aránya, ez a „nyájimmunitás” 100 százalékot megközelítő is lehet egyes járványoknál, máskor kisebb (de azért magas!) százalék szükséges. Utóbbit két úton lehet elérni (vagy mindkettővel): 1.) természetes átfertőződés, 2.) hatékony védőoltás. Persze, a hatékony védőoltás kívánatos, mert a természetes átfertőződés betegeket is teremt, haláleseteket is, még ha sokan tünetek nélkül vészelik is át a fertőzést. Sok fertőző betegséget küzdött le az emberiség a tudomány által kidolgozott védőoltásokkal. A magyarországi koronavírus járvány elleni eddigi intézkedések bűneit vagy hibáit most nem sorolom fel, de jó volna, ha a becsületes szakemberek ezt összefoglalóan megtennék.
Itt jön be azonban egy dolog, a mostani koronavírus járvány esetében (amelynek védőoltás lehetőségén még dolgozik a világ), MAGYARORSZÁG esetében: az EMBERTELEN MEGOLDÁS (!) lehetősége a FIDESZ-KDNP számára. Ezt csak gyanúként közlöm, de véleményem szerint így van.
a.) Miért kellett a kórházi ágyak 60 százalékát kiüríteni a FIDESZ-KDNP rendeletére oly sietősen, miközben más megoldás is lett volna a koronavírusos betegek elkülönítésére?
b.) Miért kellett (kell) mereven ragaszkodnia a FIDESZ-KDNP-nek az érettségi MINDEN ÁRON való megtartásához, ráadásul úgy, hogy a diákok minél tovább utazzanak, a vidék különböző helyeire, ffertőzzék meg a vidékieket?
c.) Miért kellett hirtelen lazítani a járványügyi megszorításokon például éppen a turistaforgalmat illetően, amely a fertőzéseket fokozza?
Ilyen és hasonló intézkedések a természetes átfertőződés lehetőségét iszonyú mértékben növelik, - DE MILYEN ÁRON?
Már a kórházi ágyak hatvan százalékának gyors és embertelenül végrehajtott
kiürítésekor, a betegek hazaküldésekor, megkezdődött egy HADMŰVELET, amit egy orvos, sajnálatos módon, kiszolgált és HADGYAKORLATNAK nevezett (Hadgyakorlat - http://www.artagora.hu/mainframe.php?oi=2473&o=work&detail=47085). Bár tréfás-komolyan írtam erről, - nem tréfa volt ez, Magyarország, hanem egyik tragédiád!

Milyen következményekkel fog járni a FIDESZ-KDNP járványügyi HADMŰVELETE?

Ezt pontosan a szakemberek tudnák kiszámítani, mert minden járványnál sok tényező szerepel, Magyarországon azonban a becsületes szakembereket elhallgatatták, az orvosi esküjüket eláruló néhány orvost tömik pénzzel, szolgákká tették (nem szabad az orvostársadalommal azonosítani őket, az ilyesmi ostobaság vagy becstelenség, a legtöbb orvos becsületesen áll a vártán e nehéz időkben is, tiszteletet érdemel!).

A koronavírus járvány nem válogat aszerint, hogy ki milyen pártra szavazott az elmúlt évtizedben. A FIDESZ-KDNP szavazói között is vannak olyanok, akiket, koruknál, esetleg meglévő betegségeik miatt is, a járvány fokozottan veszélyeztet. Az embertelenség őket is érinti!

Egyik halott sem számít a FIDESZ-KDNP vezetésének, mivel szerintem csak saját maga számít saját magának, szűk körben, - de hol lehet legjobban elrejteni egy halottat, vagy akár, ha kell, sok halottat?
Ezt már előttem megírta egy detektívtörténet író: a harctéren! Ott lehet elrejteni a koronavírus járvány halottainak egy részét, a nem koronavírusos halottak között.
A dolog igen egyszerű, ha a koronavírus tesztekkel takarékosan bánik a hatalom (és a hírek szerint igencsak „takarékosan”, sőt, becstelenségeket sejtetően!), akkor ki sem derül, hogy valójában miben halt meg az illető. Az ilyen kategorizálás függ a meghatározástól!
No meg akit nem is vizsgáltak, mert fel sem merült a fertőződése, de csak fogja magát, és hű hazafiként meghal, az államra hagyja esedékes nyugdíját? Kell egy Lex Halál, egy FIDESZ-KDNP-hez vakon hű, jól megfizetett haláleset megállapító stáb, és amikor véget ér a járvány, egyből megállapítható, még ha már kettőből is hazugság: MEGVÉDTÜK MAGYARORSZÁGOT!
No meg maga a járványgörbe is alakulhat úgy, hogy, a sok elkövetett hiba és becstelenség ellenére, nem annyian halnak meg, mint a szakértők gondolták, hanem csak feleannyian, de így is sokan. Többen összefoghatnak: 1.) RENDELETGYÁRTÓ KORMÁNY, 2.) CSILICSALI KORMÁNYORMÁNY, 3.) MAGYARORSZÁGOT VÉGÜL MEGUNÓ KORONAVÍRUS, 4.) MINDENRE BÉGETŐK, - és máris düböröghet tovább a magyar gazdaság és gazság, mint eddig. VAN REMÉNY, - STATISZTIKAILAG MINDENKÉPPEN!
Ám ez a „vak remény” kell neked, Magyarország? Nem volt elég a múltbeli és jelenbeli vakságból?
Én nem vagyok elmeorvos, de azt gyanítom: a FIDESZ-KDNP néhány vezetőjénél nem csak a becsülettel van nagy baj, hanem az elmeállapottal is. (http://artagora.hu/mainframe.php?oi=2473&o=work&detail=46578)

Térj észre. Magyarország, - amíg nem véglegesen késő!

Ne vigasztaljon az, hogy több is veszett Mohácsnál, több is veszett a Donnál!

(2020)

A képen:
Hippokráteszt ábrázoló római freskó részlete, scanned by Szilas from the book J. M. Roberts: Kelet-Ázsia és a klasszikus Görögország (East Asia and Classical Greece), forrás: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Detail_of_a_Roman_fresco_depicting_Hippocrates.jpg
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!