Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Bogumil
Alkotások száma: 553
Regisztrált: 2005-12-27
Belépett: 2008-08-01
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (150)
-Egyéb prózai alkotások (224)
-Elbeszélések (119)
-Versek (24)
-Úti kalandok (34)
Feltöltve: 2006-09-26 08:17:59
Megtekintve: 614
Szerelmi bájital - 6
Röpke tízórás repülés után Afganisztán legveszélyesebb, a talibánoktól hemzsegő, máktermesztő paradicsomába érkeztek. A Rütyizizi tartomány az égígérő hegyek, koszorúzta hatalmas több ezer négyzetkilométeres völgyet, és két Pakisztánnal határos járhatalan hegyláncot foglalt magába, számtalan barlanggal, ahol valószínűleg Bin Laden is rejtőzhetett. A feladat nagyságánál csak veszélyessége volt nagyobb. Mihelyt letáboroztak és elhelyezkedtek a körletekben a Mindenható máris üzent Vityának kerubjai által.

–Elsőszámú feladatod lesz páncélozott helikoterekről lereglonozni az összes mákföldet. Ettől leégnek a levelek és elpusztul az összes ültetvény. Így az idei máktermés szüretelésének kiesése, óriási anyagai veszteséget fog okozni a talibánoknak. Miután elszáradtak a mákfejek és lehullottak a levelek, azonnal a levegőbe emelkedtek, és a mákföldeket megszórjátok Angyaltrombita magvakkal. Én esőt bocsátok rájuk és két héten belül hatalmas Angyaltrombita erdők nőnek. Amikor elkezdenek virágozni, akkor meglepő dolog fog történni. A bódítóan kéjes illattól a terroristák harciassága úgy eltűnik, mint a kámfor. Ekkor jön el a ti időtök. Teljesítsétek a parancsomat!

Vitya és csapata a parancs szerint járt el. Egy hét alatt úgy kipusztították Afganisztán mákmezejét, hogy írmagja sem maradt. Mivel a tavalyi termést már régen eladták, nem volt utánpótlás. Bedugult a pénzforrás is. Ahogy fogyott a pénz és amilyen mértékben ontották a trombitavirágok a bódító kéjgázfelhő illatot úgy szállt el a talibánok és önkéntes terroisták harci kedve. Bin Laden kétségbe volt esve. Térdenállva, szakállát és köntösét megszaggatva kérte Allahot, hogy fordítaná vissza ezt a folyamatot és hozná meg a terroristák harci kedvét. De sóhaja nem talált meghallgatásra. Végső kétségbeesésében összehívta a világban titkon beépült terrorcsoportok összes vezetőjét. Az új stratégiai tervet a Merkent hegy gyomrában lévő barlang főhadiszálláson akarták megtárgyalni. Ide tartott a világ összes terrorista vezetője.

Viszont ide tartott egy harcias táliboknak álcázott kis csoport is. Mondanom sem kell, hogy Vitya, a két kanördög és a két kerub alkotta a kis csoportot. Amint átestek a szigorú ellenőrzéseken, máris a tanácskozás kellős közepében találták magukat. Bin Laden elkeseredve ecsetelte a harci morál megromlását és a harci kedv nullára amortizálódását. Mutassatok nekem csak egyet is, aki harcolni akar a szent ügyért! Tekintett körben könyörgőn, amikor Vitya kilépett a sorból és négy társa felzárkózva követte lépteit. A nagy Bin Laden elé érve magabiztosan megszólalt.

–Fényességes vezérünk, aki fényesebb vagy a napnál! Mi, kis porszemek Rütyizizi tartomány vad harcosainak üzenetét hozzuk! Harcolni akarunk a szent ügyért, amig csak írmagja is létezik a gaz kapitalistáknak! Nyiss nekünk tért, adj feladatot számunkra!
Bin Ladent meghatotta ez a heves harci kedv, és azonnal magamellé ültette őket a kerevetre. Vitya előjött a farbával.

–Nagytekintetű vezír! Hallottuk, milyen csapás érte az ügyet: valami gazemberség folytán az amik kipusztították a mákültetvényeket.
–Jól látod gyermekem, a fényességes padisah világítsa meg az elmédet! Ez a csapás összeroppantotta a pénzügyi gerincünket. Egy időre le kell állnunk a robbantásokkal, de reméljük hamarosan pénzforráshoz, jutunk arab testvéreink által.
–Én tudnék egy alternatívát, ha méltótatnál figyelmedet és tekintetedet felém fordítani, te, akinek arca fényesebb a napnál! Meghallanál egy porszemet, aki a talpadig sem ér fel?

–Beszélj, testvérem: hallgatlak!
–Birtokomban van egy olyan szer, amivel meg tudod változtatni az ellenség tudatállapotát. Ha például kiszórod Amerika felett, akkor elvesztik a harci kedvüket, és ellenállás nélkül átadják neked Washington és NewYork kulcsait. A fehérházat átépítik neked mecsetté, ha úgy akarod.
Nem kell többé itt a világvégén kuksolnod, ha rám hallgatsz. Megválasztatunk amerikai elnöknek! Te leszel a világ ura!
–Miért higgyek neked?
–Tegyünk egy próbát.
–Jó, tegyünk egy próbát. Ha, te most átfordítod a vezéreim apátiáját harci kedvvé, akkor hiszek neked.

–Állok elébe!–mondta Vitya és megvakarta bal fültövét. A kanördögök máris bele szórták a kéjvágyport a légkondiba. Perceken belül heves vágy uralkodott el a vezérek közül. Mindenki fente a kardját és azonnal csatába akartak indulni. Bin Ladenben is vad harci kedv lobogott. Eddig pislákoló libidója emelkedni kezdett. Mindenesetre nagyon elnyerte a tetszését a mutatvány. Bizalmába fogadta Vityát. Vitya a vezír lábainál ülve sutyorogni kezdett vele.

–Vezírem, ha ez nem győzött meg eléggé, akkor tegyünk még egy próbát!–javasolta.
–Lássuk a medvét!–hümmögött felajzottan Bin Laden. Vitya elővezette a témát.
–Egy rajtaütésen túszul ejtettük az amik lopakodó ürkompját.,személyzettel együtt. Parancsodra várunk, hogy felszállhassunk veletek, és Amerika felett kiszórjuk a tudatmódosító port. Saját szemetekkel győződhettek meg a hatásáról.

–Rendben van, állunk elébe. Utánnam! –adta ki a parancsot és az egész stáb elhagyta a barlangot. Beszálltak az űrkompba és elindultak Amerika fölé. Természetesen az űrkompot a két kerub szerezte a Mindenhatótól. Így minden manőverre képessé volt téve. Az űrkompba már előre betárolták a kéjvágyport, és úgy alakították ki a fúvókákat, hogy bármikor ki lehessen fújni a port. Bekapcsolták a motorokat és meg sem álltak Amerikáig. Amerika fölé érve kifújták a port a Pentagon felett. Meg is lett a hatása. Mindenki megtagadta a hadparancsokat. Bush elnök kétségbeesetten hívta össze a kongresszust. Vissza kellett állítani a hadsereg tekintélyét. A kongresszusban nyomott hangulat uralkodott. Már-már úgy látszott, hogy a héjáknak leáldozott, amikor elnapolták az ülést. Az elnök gyászos hangulatban vonult vissza lakosztályába.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!