Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Bogumil
Alkotások száma: 553
Regisztrált: 2005-12-27
Belépett: 2008-08-01
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (150)
-Egyéb prózai alkotások (224)
-Elbeszélések (119)
-Versek (24)
-Úti kalandok (34)
Feltöltve: 2006-11-17 09:38:29
Megtekintve: 645
Krétakör - 10
10.
Az egyik péntekesti összejövetelen a szokásos pornónézésekkel eltelve békés poharazgatásba kezdtek Szontágh Pali, felvetette.
–Jenő, nem gondoltál még arra, hogy értékesítsed az üresen álló lakrészedet. Hiszen, úgyis csak a nagyszobát használod. A kisszobát berendezhetnénk hágató szobának. Mindig akadna a klubban olyan igényes úriember, aki egy-egy légyottért búsásan fizetne.

–Nem, gyerekek, ez olyan síkos talaj. Mi lesz, ha lebukunk. Tiltott kéjelgésért börtön jár. Így is sok a vaj a fejemen a pederaszta természetem miatt: csak a kisfiúkra bukok…
–Éppenezért, ideje áttérned a nagyfiúkra! Benőhetne a fejed lágya!
–Lehet ezt diszkréten csinálni! Gondolkozz az ajánlatomon én, tudnék pár gazdag úriemert hozni. Természetesen baráti alapon. Próbáljuk meg. Időnként a közvetítésért ingyen használhatnám a szobát…

És Jenő gondolkodott. Egyik nap félrehívta Robit.
–Idefigyelj, látom, hogy rágja a lelkedet a bánat, mert ingyenélőnek tartod magadat. Nem találsz kedvedre való munkát. Lenne egy testhezálló ajánlatom.
–Kezdjük újra a kapcsolatunkat? Passzolod a Matyit! Éppen ideje!–csillant fel Robi szeme, de Jenő lehűtötte a buzgalmát.
–nem, Robikám! Tudod mennyire, szerettelek, de amikor tizenötévesen leválasztottalak magamról, azt akartam, hogy térj rendes kerékvágásba. Csinos, jóalakú,magas fiú léttedre több tucat nőt szereztél. Buktak rád a lyányok. Megnősítettelek. Kis családod van. Nem szeretném, ha a gyerekek tengődnének. Ezért átmeneti megoldásként heti két alkalommal bejössz velem a városba. Vár a munka.

–Miféle lenne az a munka?–kérdezte Robi gyanakvón.
–Testhezálló. A testeddel fogod keresni a kenyeredet.
–De, Papa, nem elég, hogy az anyám,a nővérem kurva még én is… hímringyó legyek?
–Nincs más megoldás. Nyárra elfogy a pénz, és törleszteni kell a hítelt. Fenn kell tartanod magatokat.
–Hogy adom ezt be a Katinak?
–Bízd rám. Majd én megmagyarázom neki, hogy nekem kell segítened, mert találtam állandó terepmunkát…

Ebben maradtak és Robi megkezdte a munkát. Napközben heverészett, Internetezett. Jenő főzögetett. Aztán hamar eljött a péntek este. Kezdtek szállingózni Jenő vendégei. Míg ők a pornófilmeket nézték, iszogattak, zenét hallgattak Jenő szobájában, aközben egy-egy felajzott jómadár, átment a kisszobába egy-egy órácskára a természetben is kipróbálni a legújabb figurákat.

Két nap alatt annyit kerestek, mint egy szakmunkás egy hónap alatt. Újra beköszöntött rájuk a dolcse vita. Vasárnap reggel hazaautóztak a Dácsába és lerakták az asztalra a kereset nagyrészét. Katica boldogan osztotta-szorozta, és mindenre futotta. Igenám, de az üzlet kezdett belendülni, és be kellett iktatni a keddet is. Így telt el a tél. Mindenki elégedett volt. A szomszédoknak semmi sem tűnt fel, hiszen megszokták rég Jenő fura életvitelét.

Egyik éjszaka Matyi is benn aludt, mert másnap úszóversenyre mentek a sulival és korán indultak, tehát nem tudott volna bejönni vidékről időre. A gyönyörű, széparcú, jótestű tizennegyedik évében járó kamaszra felfigyelt az egyik jó barát és tett egy ajánlatot Jenőnek.
–Jenő, nekem van egy Brüsszeli ismerősöm. Húsvétkor itt időzik egy hónapot. Megmutatnám neki a Matyit.

–Csak nem gondolod, hogy átengedem a gyereket?
–Nem arra gondoltam.
–hanem?
–Pornókazettákat, fotókat készit amerikai és Ausztrál pornó weboldalaknak. Pár nap alatt annyit keres a gyerek, hogy nem a kvadot, de autót vehetsz neki. Garantálom.
–De, ha felismerik, akkor nekem lőttek.
–Nem hinném, hogy valami normális rokon pornó oldalakat nézne. Főleg buzi lapokat. Kicsi az esély a lebukásra, viszont óriási a haszon.

–Meg kell beszélnem a kötyökkel.– húzódozott Jenő, de az illető-nevezzük mediátornak-, nem tágított. Addig sarkalta őket, míg ráálltak az alkura. Matyi pár hónap mulva eléri a tizennegyedik évét. Onnantól már Belgiumban nem büntethető, mert szabad akaratából áll modellt. Ebben maradtak.

Matyi boldogan számolta a napokat és az esze kereke egyre, csak a kvad körül forgott. Eljött a március. Jenő elkezdte a kert kialakítását. Termőföldet hordatott a kertre és az udvarra. Megcsináltatta a kocsibejárót. Elvetette a fűmagot. A kerítés mellett kétméteres távolságokra kiültette a hatalmas angyaltrombitákat. Közébük pedig az óriás parasztmuskátlikat.

Mire kizsendült a gyep, meghozatta az előre megrendelt grillező kör alakú kőasztalt. Körülötte négy körpaddal. Középen a tűztérre grill, nyárs és rostély került. Faszénnel lehetett fűteni. Nagyon szépen alakult a kert. A gyepre egy kecskelábú tölgyasztal és az áhított hintaágy is bekerült. Futotta keresményből. Úgy gondolta, hogy a kert avatását húsvétra teszik. Addigra megjön a brüsszeli haver is. Meghívja néhány barátját és nagy kanbulit csapnak.

A hátsó udvart is gyepesítették. Felszereltettek egy csúszdát a homokozó fölé. Két hintát és egy lipityókát a gyerekeknek. Norbika boldogan vette birtokba a játszószereket. Sátánnal csúszott le először a csúszdán. A kutya jelentette neki a biztonságot. Boldogan sikoltozott és ugrott a papa nyakába. Általában mikor hétvégi munkájukból hazatértek a kis Norbi és sátán egyszerre rohanták meg apát és a papát. A kutya a papa vállaira tette súlyos mancsait és recés nyelvével végigborotválta annak arcát. Apja felkapna Norbit és a levegőbe dobálta, majd összepuszilgatta. Utána csere. Norbit a papa kezeibe nyomta, hagy szeretgessék egymást. Sátán pedig őt nyalta képen, üdvözlésképen.

Ha néha Matyi is kijött velük, akkor Sátán Matyit sem hagyhatta ki. Olyan szeretettel ölelte át kislegényt, hogy majd bele nem nyomta a földbe. Mikor a Papa kinn tartózkodott, akkor Sátán velük aludt a Papa szobájában. Egy hatalmas báránybőr volt számára a radiátor előtt leterítve. Úgy őrizte őket, mint a szemefényét. Ember oda be nem léphetett, csak akkor, ha a papa bólintott Sátánnak, hogy beengedheti.

Amikor megérkeztek, az mindig ünnepnap számba ment. Átjöttek Krapajék és a férfiak el, borozgattak, konyakoztak, miközben megbeszélték a ház átalakítási munkálatait. Jenőnek nagy tervei voltak, hiszen hátul egy nagy teraszt képzelt el pergolával és az arra felfuttatott rododendronokkal. A teraszon étkeznének nyáron és legeltetnék szemeiket a játszótéren játszadozó gyerekeiken. Aztán meg kellene csinálni a mini úszómedencét,a kinti zuhanyozót is. Szóval lenne még sok munka, de belefér az időbe.

A vacsorát mindig Jenő főzte. Echte hagymás, szalonnás tojás, vörösbabos sólet, füstölt főtt tarjával és még sok más ínyencség került ilyenkor az asztalra. De voltak neki más bor és sörkorcsolyái is, amire úgy gyelték a finom italokat, mint kacsa a nokedlit. Így érkezett el Nagyböjt hete. Mivel Matyi szülinapja április elejére esett, igy a húsvéti szünetet Jenőnél tölthette. Nap, mint nap a kvadokat nézegették, míg egy nagy teljesítésű kismotornál állapodtak meg. Bár jogosítvány köteles volt, mégis megvásárolták, mert úgy gondolták, hogy a világvégén és Matyi falujában nem járnak a rendőrök, és a körzeti megbízott meg olyankor behunyja majd a szemét.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-11-19 17:35:06
Editkém,ez csak a felszin,mely alatt bugyog,erjed és rotyog a bűn.
2006-11-19 16:31:34
Micsoda felnőttek! Szegény Matyi gyerek! Bűnbe viszik. Nagyon jól leírod, hogyan történik mindez. A pénzért minden!