Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Bogumil
Alkotások száma: 553
Regisztrált: 2005-12-27
Belépett: 2008-08-01
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (150)
-Egyéb prózai alkotások (224)
-Elbeszélések (119)
-Versek (24)
-Úti kalandok (34)
Feltöltve: 2007-11-13 21:53:40
Megtekintve: 957
A csapda
1.

Gábor hihetetlen karriert futott be abból, pénzből, amit Pemetei tönkretétele, és vállalatbirodalmának megszerzése által, valamint a dúsgazdag, öregedő divatcápa, Zsófia kifosztása által összeharácsolt. A pénzt természetesen Of Short cégbe fektette be. Veszélyes vizeken evezett, de a pénz és a hatalom vágya elvakította. Megalapított egy befektetési céget, mely ötven százalékos kamattal csalogatta a befektetőket.

Tulajdonképpen piramisjáték volt ez a javából, de mivel ő volt az első mohikán, hihetetlen szerencséje által a cég virágzott. A befektetők egymásnak adták a kilincset, és hozták az újabb és újabb kuncsaftokat. Na, azért ne gondoljuk a mi Gáborunkat teljesen ostobának. Természetesen a cég ügyvezetői és ellenőrzési bizottsági tagságaiba hajléktalanokat tett meg. Ő szerényen megelégedett egy szakértői ranggal, horribilis, milliós havi fizetésért. Hogy milyen szaktanácsokat adott a cégnek, azt csak a jóég tudja.

Szédületes iramban nőtt a Kogitogó szigeteken levő cég bankszámlája, melyhez csak ő neki volt meg a kódja. Nem is volt addig baj amig itthon megkapták az első és második évvégén a befektetők a magas hozamokat. Persze, hogy tagi kölcsönbe fektetve, ez a pénz is a Kogitogó bankszámlán kötött ki.

Gábor itthon szerényen élt. Nem tartott soffőröket, drága autócsodákat. Nem építettetett kacsalábon álló palotákat. Szép, harmonikus családi életet élt feleségével és két leányával. Ahhoz meg kinek mi köze, hogy az év téli hónapjait üzleti utakon töltötte, hiszen a gyönyörűen megtervezett Sitkacsupi szigeten lévő épülő üdülüparadicsom ellenőrzésére ment olyankor hívatalosan, hogy aztán év végén videofelvételekkel és gazdasági számításokkal megtámagatott jelentést tegyen le a tagi gyűlés asztalára.

Az csak természetes volt, hogy szóról szóra lefordíttatott egy spanyol befektetési prospektust, ahova befizetett egy apartman erejéig. Így hozzájutott a dokumentumokhoz, mint tag. Ment minden simán a maga útján. Hanem a vére csak nem hagyta nyugodni. Nem tudott ellenállni a Sátán kisértésének, aki egy fiatal fiú képében jelent meg.

2.

Történt, hogy sofőrjének 13 éves kamasz fia segített egyik délelőtt lemosni a villa kertjében álló kocsit. Gábor a kerti széken limonádét szopogatva olvasta a Blikket, amikor szemei megakadtak a shortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten. Az adoniszi szépségű fiú fellobbantotta gerjedelmét és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállitotta maga előtt és tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett kamaszt. Az szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. A főnök kezébe nyomott egy húszezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.

–Ha tartod a szádat, többet is fogsz kapni! Mától minden délután egy óra hosszára igénybe veszem a szolgálataidat. Kocsimosás, fűnyirás stb. ürügyén. Apáddal megbeszélem a dolgot. Jól jön neked ez a kis zsebpénz. Vehetsz DVD filmeket, MP-3- s lejátszót, számitógépet, vagy amit akarsz. Na áll az alku? – mondta Balázsnak, és egymás tenyerébe csaptak.
És elkezdődött a liezon. Gábor szemérmetlenül megrontotta az érzelmi mámorban megzavarodó kamasz fiút. Eleinte ment minden simán. Senkinek sem tűnt fel, ha néha elmentek kocsikázni egy kis bérlakásba és eletyepetyéztek félórácskát.

Történt egyszer, hogy Ágika, a nagyobbik lány, szemet vetett Balázsra. Elkezdtek együtt járni. Balázs szeretett volna már kiszakadni a főnökkel való kapcsolatból, mert mégiscsak inkább a női nemhez vonzódott ugyebár. Egy darabig párhuzamosan folyt a kapcsolata a főnöke és barátnője, Ágika között, amikor beütött a menykő.

Balázs bízva Ágikában, őszintén bevallotta, a fönök, Ágika édesapja és az ő közötti viszonyt. Ágika sírt, zokogott és elátkozta imádott apját, amiért a szerelmével ezt a csúf játékot űzte. Megígérte Balázsnak, hogy hallgat a titokról, mint a sír. A baj akkor kezdődött, amikor Balázs a főnök elé állt és bejelentette neki, hogy vége a kapcsolatuknak, mert Ágikát szereti. Gábor, mint akibe villám vágott, összeomlott a bejelentés kapcsán.

Semmiképpen sem akart lemondani fiúszeretőjéről és egy utolsó együttlétre kérte. Megigérte, hogy békén fogja hagyni a lánya érdekében. E szavakkal fordult a fiúhoz.
–Balázskám, kis bülbülmadaram, hát nem volt ez jó mindkettőnknek? Imádtalak, szerettelek, elhalmoztalak minden jóval. És eldobsz, mint egy rossz cipőt! Hát ezt érdemlem tőled. Semmit sem jelent ez a két év, amiben, tejben-vajban fürösztöttelek? –Balázs így válaszolt neki.

–Te is tudod, hogy csak a pénzedért ámítottalak, azzal hogy nekem is jólesik, hogy szeretlek. Mindig a lányokon járt az eszem mikor szeretkeztem veled. –Gábor szemei könnybe lábadtak és lehajtott fejjel suttogta.
–Szóval csak színleltél boldog szeretőt?
–Igen.
–És ezt ilyen fapofával mondod, nincs benned semmi szánalom irántam.
–Nincs. Megrontottál. Úgy üzekedtél vélem, mint egy kanikutya. Miért tiszteljelek. Még fogsz venni nekem kárpótlásul egy Limusint és kvittek, vagyunk, vagy jelentselek fel a Gyámügyön. A pszihológus kiszedi úgyis belőlem és belőled is…

–Megtennéd, te tényleg megtennéd?–nézett Balázsra kigúvadt szemekkel.
–Már miért ne tenném meg. Megérdemelnéd. De a lányodra való tekintettel nem szégyenítlek meg. Nem juttatlak börtönbe.
–Nincs bizonyítékod, te kis zsaroló. A pszihológus véleménye bizonyíték nélkül semmit sem ér. Nincs egy videófelvétel, két tanú, hogy rajtakaptak bennünket…
–Majd kerítünk,a pénzeden hamis tanúkat és csináltatok montírozott videofelvételt az üzekedésünkről, valódi buzikkal. Csak a fejedet montírozzák rá.

–megtennéd? Te, képes lennél rá!–hörögte vérben forgó szemekkel Gábor. –képes lennél rá?
–Én mindenre képes vagyok.
–A videofelvételt sem fogadják el. Jobb, ha tőlem tudod. Semmit sem tudsz bizonyítani, te kis patkány! –sziszegte.–na, kell az a Limusin, vagy nem. Még egyszer utoljára…– kérlelte.
–Rendben van. Mihelyt itt áll a Limusin. A papírjai a nevemre ki lesznek állítva és megkapom a kulcsokat, akkor kiviszlek utoljára a kis szerelmi fészkünkbe. És ezzel vége! –zárta le az ügyet Balázs és elhagyta a helységet.

3.

Gábor úgy gondolta, hogy két webkamerát szereltet be a szobába, hogy megörökítse utolsó nászukat. Szerette volna néha visszanézni, nosztalgiázni. Így is történt. Beszereltette a webkamerákat és amint ígérte egy hét mulva Balázs kezébe, nyomta a kocsi iratait és a slusszkulcsot. Beültek és meg sem álltak a szerelmi fészekig.

Camparival kezdték, majd méregerős whyskvel folytatták a bemelegítést. Lassan vetkőztette a fiút, hogy minden percet kiélvezve minél tovább nyújtsa a gyönyör perceit. És persze a kameráknak is játszott. Aztán elkezdődött a végetérni nem akaró aktus. Gábor három Viagrát is bevett, hogy minél jobb legyen a kiállása. És a coitus csúcsán megtörtént a baj: Gábor lila arccal fordult le Balázsról. Agyvérzést kapott.

Balázs azonnal orvost hívott. Gábort bevitték a kórházba, ahol féloldalára örökre lebénult. Mikor már beszélni tudott úgy-ahogy, egyet kért Balázstól, hogy vegye ki a kazettákat a webkamerákból és adja neki emlékbe, hogy olykor elnézegethesse. Balázs becsületére váljék, teljesítette kivánságát, hiszen benősülve a családba átvette lebénult apósa részvényeit és örökölte a gazdagságot. Kakukkfiókaként beült a teste által megszerzett gazdagságba.

Gábor mellé egy gondozónőt fogadtak, akinek az volt a testi gondozáson kívül a legfőbb feladata, hogy naponta akár többször is elindítsa a webkamera felvételét. Miközben Gábor ép fél kezével vad maszturbálásba kezdett Müllerné szemeit az ég felé függesztve hányta magára a kereszteket. De, mivel négy kiskorú gyerekről és leszázalékolt férjéről kellett gondoskodnia elnézte gondozottjának ezt a kis ízlésficamát.

Hogy mi lett a nóta vége?
Ebül szerzett jószág ebül vész el. Hamarosan csődeljárást indítottak a cég ellen a hopponmaradt részvényesek. Balázst, immár, mint többségi részvény tulajdonost öt év börtönre ítélték. Lesz ideje azon elmélkedni, hogy vajon megérte? De, tényleg megérte? Mire kiszabadul a kislánya hétéves lesz.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-11-16 19:40:08
OK
2007-11-14 08:47:37
Bizony,már ősídőktől fogva tudott dolog,hogy a sors mindig a történések,tettek kiegyenlítésére törekszik. Mindennek ára van.
2007-11-14 08:20:15
Hú de durva! A kapzsiság ezekszerint nem csak az anyagi javakra vonatkozik. Mindkettő szereplő megitta rendesen a levét annak, amit tett... A valós életben is ilyen igazságos a sors? A híradó képei nem mindig mutatják meg... Grat.!
2007-11-14 06:23:51
Editkém! Örülök,hogy olvashatsz újra tőlem. Ölellek:bogi
2007-11-14 06:23:08
Tudjátok mit mondott egyik jó barátosnőm:" bogi,téged önmagadtól kell megmenteni". Nagy igazságot modott ki. Önpusztitó ember vagyok.
2007-11-13 22:17:46
Szia, Bogi. Örülök, hogy ismét lehet olvasni a novelláidból. Az tetszik, hogy váratlan fordulatok vannak nálad.