Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Jud Lorin
Alkotások száma: 15
Regisztrált: 2006-02-24
Belépett: 2006-06-22
Publikált rovatok
Képgaléria
-Festmények (6)
-Makró képek (1)
-Fotók (4)
-Digitális alkotások (1)
Feltöltve: 2006-02-24 10:20:51
Megtekintve: 754
Hazatérés
60x80cm olaj, farost
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-03-22 18:02:52
Remekbevágó a színösszeállítás, kváló a térfelosztás, elérted az egyensúlyfestés állapotát. Ha nem mosolyogtál annyira, mikor készen voltál, mint most én örömömben, amit a kép váltott ki...
2006-02-27 14:45:26
Viszont ha az összhatásnál tartunk, 1 vélemény: szerintem a madár szárnyaira is tehettél volna 1kis kéket, úgy még egységesebb lenne a látvány.
2006-02-27 14:40:43
Szerintem egész korrekt a kép nekem tetszik. Az ég színe sem problema, inkább legyen egyszínű, minthogy vmilyen oda nem illő szín tönkretegye az összhatást.
2006-02-25 16:13:34
:))) Ha roviden es tomoren akarom leirni, amit ezelott fejtegettem, (ugy nez ki rosszul:), akkor azt mondanam, h minnel tobb velemenyt kap az ember, annal jobb, mert annal tobb nezopontbol lathatja meg a sajat rajzat, szelesedik az egyebkent is szeles latokor:) en legalabbis igy gondolom:)
2006-02-25 12:50:53
Ugyan már, ilyesmikről kár vitázni. :)
Én csak egy véleményt írtam ide, semmi több. Ami azóta sem változott. (lehet, hogy rosszul fogalmaztam) Persze minden embernek más az ízlése és ez így van rendjén :) Nem szeretném, ha akárki is az én tanácsaim szerint festene, ezt nem is várnám el senkitől, hiszen én sem fogadom meg, csak egyetlen egy emberét, de azt sem mindig. :)) Nem is ilyesminek szántam, amit alant leírtam, csak egy véleménynek.
Szerintem Steel sem teljesen úgy gondolta, hogy akárki véleményét is követni kellene. :))
Üdv! Zoli
2006-02-25 11:12:40
SteelGirL: ha erre gondolsz, nem sértődtem meg mephisto véleményén
egy tanács megfogadása más tészta, mint megérteni, mit tanácsoltak,
ha az ember felrak egy képet a netre, rengeteg véleményt kap, és olykor ellentéteseket is (nem pusztán azt, h ez tetszik, nekem meg nem), erre a képre is kaptam konkrétan mindenfélét, nem csak ezen a portálon, és nem csak neten
ha az ember mindig VKI tanácsára hallgatna, akkor csak annak az illetőnek fessen, h ő azt mondhassa, "még jó is kisülhet belőle"? h annak mindenképpen tetszen? kinek a 'hozzáértő' véleménye számít? vagy inkább ízlése?
a tanácsokat általában és összességében értékelem, nem konkrét személyekét, h legközelebb XY-tól jó véleményt kapjak, mert az ő tanácsai szerint festettem.

2006-02-25 05:31:25
En sem ertek a technikai reszhez, igy aztan ebbe nem is szonek bele. Amiben biztos vagyok, az az , h mephisto, amit montod azt nem kotekedes keppen, hanem segitsegkent hozta elo, hiszen egymastol csak tanulhatunk. Nekem is tetszik a kep, ugy hogy van, de megis tobbet er ennel a kritikanal az, amit mephisto irt, hiszen legkozelebb talan eszedbe jutnak ezek a mondatok mikor nekiallsz festeni, ha nem is pont azert mert hibanak erezned. Csak kivancsisagbol, ezen felbuzdulva legkozelebb megprobalod mashogyan csinalni. Akar meg jo is kisulhet belole nem? ;) Es igy mar maris nyertel vele. Zaras keppen: Grat!:)
2006-02-25 01:18:38
Kedves Jun! Olyanoknak fess, amilyen én vagyok: egy hangyányit sem értek az egészhez, ezért nem a technikát nézem, meg a perspektívát, meg ilyeneket. Úgyhogy én csak annyit tudok mondani, hogy tetszik, nagyon tetszik. (Tojást sem tojtam még, mégis meg tudom mondani egy tojásról, hogy jó vagy rossz...) És az eget én sem látom egyszínűnek :)
2006-02-24 16:59:16
mephisto: nem zavar a kritika,én is meg szoktam mondani másoknak, amit gondolok, azon már rég túl vagyok, h úgy érezzem, itt és most fel kéne adnom:))
az ég direkte áll egyfajta kékből - míg készült, kipróbáltam másik kéket is, de felpofozták egymást a színek, így aztán az egyiket el kellett távolítani onnan. valóban egyfajta kék uralkodik rajta, de több árnyalatban. a köveket és a madarat valóban a száradás miatt festettem később, és azért olyan 'feltűnő', mert a cél ez is volt, ami hozzán közelebb van, annak a színe is "valódibb", és a körvonalai is erősebbek. érdekes viszont, h élőben nem ugranak ennyire előre a szürkés részek, na mind1

memento, Lonci, Pheaton: köszi:) örülök, h tetszik
2006-02-24 14:52:06
Az elgondolás és az ötlet nagyon tetszik, a színek viszont már nem annyira. Nagy kár, hogy az ég csak egyfajta kékből áll. Ez miatt egy kicsikét hiányosnak érzem a képet, holott rajta van minden, ami kell. A talaj ábrázolásában viszont van olyan, amit el lehet nézegetni jó sokáig és teljesen korrekt lett. Összességében viszont a kép nem tűnik egésznek, és olyan érzése van az embernek, mintha a köveket az előtérben és a madarat sokkal később festetted volna. Ami a száradás miatt elképzelhető, csak kár, hogy feltűnő. A hangulata viszont így is átérződik és ez jó, tetszik is! Azért látszik, hogy melóztál vele jó sokat és ne is add fel, még ha az olyanok, mint én kritizálják is a fáradtságos munka gyümölcsét. :) Kíváncsi vagyok a további munkáidra.
Üdvözlettel: mephisto
2006-02-24 12:39:49
Nagyon érdekes mű.A színeid nagyon szépek.jeges világod tetszik.Szeretttel:lonci