Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Proklos
Alkotások száma: 243
Regisztrált: 2004-03-14
Belépett: 2012-06-28
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (20)
-Egyéb prózai alkotások (8)
-Mese (15)
-Versek (39)
Film / Zene
-Zenekritikák (12)
-Filmkritikák (3)
Képgaléria
-Festmények (31)
-Rajzok (61)
-Tattoo (11)
-Fotók (20)
-Digitális alkotások (12)
-Street Art (2)
Műfordítások
-Novellák (2)
Feltöltve: 2004-10-02 14:34:17
Megtekintve: 933
Club Del Suicidel (Suicide klubbja)
Suicide klubbja...

Volt egy táraság(Company), valahol a föld mélyén, az úgynevezett igazi underground. Az embereki innen-onnan hallottak róla, nem volt szórólap(This is propaganda), csak rengeteg gond, amik elől menekülni kellett valahová, valamibe, valakihez. A CLUB vezetője egy magas és vékony harmincév körüli könyvelő volt. Ez a hely minden más csatorna találkozópontban volt megrendezve. Akiket valóban(Really), tényleg érdekelt, azoknak meg volt az utolsó pillanatban adva a kezdési hely. Aki késett, annak automatikusan(Automatically) kezdenie kellett, és a kör közepén kellett lennie... "kör közepén állok, körbevesznek jóbarátok..."

Furcsa hogy valaki épp azért siet, hogy ne haljon meg egy olyan helyen, ahová meghalni megy. Volt akinek az volt a végzete, hogy sietett(Hurried) és elcsapta a metró. Igazából úgy gondolom ez úgy működött ezeknél az embereknél, mintha egy valóságshowban(Reality Show) lennének(Existed). Más emberek küzdelmét nézhették élőben(LIVE) addig is, levetkőzve a sajátjaikat, ami otthon várja őket, vagy ami miatt idejött. Mindíg két ember harcolt, egymással, tompa, de éles késsel, szúrni nem lehetett!!! Szigorúan tilos volt, ellentétben meztelennek kellett lennie, és le lettek kenve illatos olajjal, mely elnyomta az izzadtság és a vér émelyítő szagát, ezt a blzsamot használták a fáraóknál is, hogy a túlvilágra tisztán érkezzenek meg.

Valakinek elég volt egyszer is elmennie, ahhoz, hogy meghaljon, volt akinek csak hetedik(Seven) alkalomra sikerült, a csatornák lassan megteltek hullákkal, émelyítő bűzzel, lassú árral mosta őket a hullamérgezés szennyvízzel elegyedett UNKNOWN a patkányok örök földjén. De az emberek mégis vágyakoztak oda le, le a mélybe, hogy részesei lehessenek ennek a kollektívan fájdalmat osztó és feldolgozó CLUB-nak(Misery Loves CO.), az öngyilkosok CLUB-jának...

U.I: Fightclub ismerős? Alap. Motívál, akárcsak a penge.
Holnap találkozó, a többit telefonban, siess!!!
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-01-26 01:15:50
hihi :)

2004-11-27 15:49:55
Uh ez nagyon tetszett, főleg hogy a végén meg is nevezed a Fight Clubbot mint hatást.... irónia... imádom...

Sid