Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Zoepit
Alkotások száma: 53
Regisztrált: 2006-06-09
Belépett: 2015-09-04
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Versek (2)
-Úti kalandok (5)
Képgaléria
-Festmények (14)
-Rajzok (7)
-Tattoo (1)
-Fotók (13)
-Digitális alkotások (1)
-Családi képek (1)
Térbeli alkotások
-Kerámia (1)
-Egyéb térbeli alkotások (5)
Feltöltve: 2007-02-04 10:44:51
Megtekintve: 6506
IN MEMORIAM SZILÁGYI LACKÓ
Ez a fénykép Lackót ábrázolja,én készitettem róla s nagyon tetszett neki...
Lackó a férjem /volt/akivel ugyan külön éltünk,mégis imádtuk egymást.Tegnap tragikus körülmények közt eltávozott közülünk-saját kezűleg vetett véget életének.
Szuper expresszionista festő volt,Dienes-és Kokas tanitvány,többszörös dijakat nyert de ő lesza*ta.Igazi PUNK volt,és igazi festő.
S mostmár halhatatlan legenda!
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-02-16 11:59:04
Illik-nem illik:Lackó sza*t az ilyen szabályokra...az a helyzet hogy pszichés beteg volt,emiatt kényszerképzetek gyötörték de nem hagyott magán segiteni.Emiatt mentünk szét,pedig imádtuk egymást.Ezt sem birta feldolgozni,tök magányios volt.
Vissza akartam hozzá menni de egyszerűen nem birta kivárni mig elintézem dolgaimat-ház eladás,stb.Közben olyan dolgoktól trettegett amik csak az ő képzeletében voltak.Gyógyszerét sem szedte,orvosa meg sza*t rá-ráadásul,addig ingyenes gyógyszere a "reform"miatt 30 ezer FT lett,egyszerűen már nem birta kifizetni a rezsit,kaját,gyógyszet...örökké rettegett hogy eléveszti a lakását,pedig ez nonszensz volt.
Lackó sosem lelte helyét e világban.Sokszor emlegette az öngyilkosságot,ugyanakkor rettegett a haláltól...szuper művelt,intelligens,többször dijazott festőművész volt de "punk"stilusa miatt örökké piszkálták,"drogosnak"stb.nézték,ő meg útálta ha megnézik/akárcsak én-hasonlóak voltunk!/
Összejött MINDEN.
2007-02-16 10:44:02
Miért akart meghalni? Bár lehet, hogy nem illik ilyet kérdezni...
Nyugodjék békében.