Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Denton
Alkotások száma: 54
Regisztrált: 2006-09-30
Belépett: 2012-04-05
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (1)
-Egyéb prózai alkotások (2)
-Versek (40)
Képgaléria
-Fotók (3)
Műfordítások
-Dalszövegek (8)
Feltöltve: 2007-06-18 22:33:59
Megtekintve: 797
Hypocrisy - A Negyedik Dimenzió
Ahogy elhagyta testem a lelkem
Úgy nyertem ingyen utat a pokolba
A semmi felé lebegek
Az egész egy vízió számomra

Az ösztön irámyítja lelkemet
Ahogy látom a sorsomat
Tudatom a pánik keríti be
Ahogy látom lassú halálomat

Ebből a rémálomból keltsetek fel
Felkiáltok: "Legyen vége!"

Adjátok vissza a testemet
Soha, soha nem hagyom magára
Soha többé nem bízok az ösztönömben
Egyenlő egy úttal a pokolba

Nem tudom a testem itt hagyni
Így..
Próbálok kitörni
És megragadni
És magamat felébreszteni
OH, ISTENEM!

Szánalmat érzek
Az összes halott iránt
Mert itt ragadtam, a pokolban

Ebből a rémálomból keltsetek fel
Felkiáltok: "Legyen vége!"

Adjátok vissza a testemet
Soha, soha nem hagyom magára
Soha többé nem bízok az ösztönömben
Egyenlő egy úttal a pokolba


----------------------------------------

Hypocrisy - The Fourth Dimension

As my soul leaves the body
On a free ticket to hell
To a floating unknown
For a vision of you all my life

The impression reaches my soul
As I see my destiny
A panic goes through my mind
As I see myself slowly die

Wake me up from this nightmare
I cry out "Make it stop!"

Get me back in my body
I'll never, never leave it again
Never trust your own instincts
On a journey to hell

I can't leave my body lying
Like this
I try to reach out
And grab it
And wake myself up
Oh, God!

I feel a pity
For all that died
Cause I'm stuck here, in hell

Wake me up from this nightmare
I cry out "Make it stop!"

Get me back in my body
I'll never, never leave it again
Never trust your own instincts
On a journey to hell
Előadó: Hypocrisy
Eredeti cím: The Fourth Dimension
Szerző: Peter Tägtgren

Származásuk: Svédország
Eredeti nyelv: Angol
Műfaj: Melodic Death Metal
Album: The Fourth Dimension
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2007-06-22 01:28:54
Nem tom hova tűnt a nick-em,de itt egy sorral lentebb én voltam...
2007-06-21 18:02:18
Nem csak számodra szimfonikus hanem mostmár az is egy jó 10 éve.A korai albumaik azok sulyos deathek voltak,de ez igaz a Hypocrisy-re is mivel anygjából egy forma mentalitással áltak neki ezek az emberek zenélni.Kb 2 évvel régebb óta vagyok ezen a stilusokon rajt mint amennyi idős vagy összesen ;-DDD.Nálam első Metallica volt meg Maiden Mignem 86-ban megkaptam a Deathrow-Riders Of Doom albumát ami igen súlyos trash vonulat volt.És onnantól nem volt megállás súlyossabb és keményebb vonulatok és csapatok jöttek én meg egyre jobban elfajultam.Mostanséág is a keményebb vonulatot kultiválom inkább.Ha teheted szerezd be a Morgot- Cursed albumát,Vagy az Eternall Fall minialbumát ami közös kiadásban jelent meg a Therion egyik minijével.És a hajad el fogod dobálni attól az energiától ami azokban a zenékben van.Olyan sürüek a riffjeik és a hangzásvilág oly iszonyat kemény,hogy a beszükitett farmernaci is hátrafelé lobogott egy egy koncerten.A kétlábdoberdő dübörgésére meg simán fel lehetett feküdni és nem estél orra.Na azok voltak az igazi nagy muzsikák.Sajnos már nem mindegyik csapat van eggyüt.Némelyik tagjai kiadot üzemeltetnek némelyik csapat tagösszeférhetelenség miatt teljesen feloszlott.Csak halgass bele ezekbe a dolgokba és azonnal érteni fogod,és azt is tudni fogod akkor,hogy a mai szuper melodic Death /Black/Dark/Horror és társai műfajok mely gyökerektől indultak el és fejlődtek ki mostmár különböző utakat bejárva....
2007-06-21 15:59:56
Therion számomra szinfónikus metál... a death metálaik nem tetszettek.. Hypocrisy melodic death metál.. a natúr death metált nem szeretem... Amúgy Therion volt az első akiket megszerettem annó...
2007-06-21 15:28:11
Hát igen majd minden megvan tölűk.Korai albumaik nagyon űber kemények.Olvasgattam a felsorolásod.Na csak van izlés zenei téren,de rengeteg nagyon kész leszel tőle zene létezik még A korai Death/Trash csapatokból.Hypocrisy mikor bezuzott az agyamba annak idején voltak talán a legnagyobb komoly súlyos csapatok mint Therion kezdeti albumai Morgoth aminél szigorubbat azota sem hallottam és az olyan iszonyat gonosz energiákkal volt teli.Hmmmm Na nem nosztalgiázok itten tovább mert mindjárt nekiállok zúzni itt bent a boltban.....;-DDD
2007-06-19 22:18:31
Ez egy rettenetesen jó lemez. A fordítás is jól sikerült.
2007-06-19 16:04:44
jah még vmi.. mostani munkássága:) nemond, h nem vagy kész egy "Living to die" hallatán:)
2007-06-19 16:02:33
sry, kicsit soakt írtam és sry, h ien összevisssza, de nincs sorttörés.. már írtam artagorának ,h csak egy darab függvény php-ból az egész....Hát sztem még midníg elemében van:) Nekem első volt a Virus, aztán összecsináltam magam az Arrival-on:) az az album sztem mesteri... ÉS akkor kezdtem el fan lenni és átállni a black/death metálba... Finale Chapter jött nekem utána aminek a Request D. meg Inquire Within. nameg maga a F.C. az ami örök ekdvenc marad onnan... Utána maga a Hypocrisy album, hát az elég lightos, de sztem piszok elvont , nagyon megfogott. az egész.. (kivéve a Time Warp, az anynira nem jön be, d azt is elhallgatom néha..) Nézzük, Destroy Wacken mp3 változata, akkor szerettem meg az Apokalipszist, nah azt tolom basszgityón és elektron is igyexek:D (igaz át kell húroznom hozzá a szarkis 6húros gityómat mert Peternek 7húrosa van.. nah midn1 szal a mostani hangolásommal nem játszhatok Hypocrisy-t, teljesen áthúrozni meg nem akrok most...)

Into the abyss, Fire in the sky-t semmi sme pótolja, nameg a Resurrected-et sem , a "szerelmes" Unfold The Sorrow-t és hát.. DEATHROW... nos... nincsenek szavak arra a dalra... nem fogom soha kiheverni a "szépségét":)

Amivel tuti megbotrénkoztatok minden Hypocrisy fanatikust, az a Catch22, nekem nagyon ebjön az is.. fleg a z "On The Edge Of Madness":)

A másik album.. Abducted, húúúúúúú Roswell 47 rlz!!! , Drained, Buried, stb sorolhatnám:) a maradk kettő albumot "Osculum Obscenum" meg "Penetralia" -t nem nagyon kedvelem.. az még túlságosan natúr death metálos... bár "Attachment To The Ancestor " az bejön...


Huh azthitted befejeztem? neeeeemm:) PAIN!! Hrrrrrrrrrr Imáádom, kiváe a nagyon sok eletromos részét:( "Suicide mashine" meg "End Of The Line" pl nagyon állat.. de sok benne a techno... De a legújabb albumjuk az nagyon durva lett... Nem hittem volna, h Peter ien vámpírosan is tud kinézni..
és még van vmi 2 bandája akiek tnem ismerek aszerm Abyss az egyik(tudom a stúdiója is ezena néven fut..) Majd ezeekt is megszerzem az tuti... Peter fan vók:)
2007-06-19 15:29:01
Majd legközelebb lehet jobban igyexme, pedig próbálok magyarosítani ,de tod verset fordítani azért méghacsak dalszöveg is vhogy úgyérzem nincs jogom nagyon megmásítani:) de látnád a Roswell 47-et az eléggé érdekes lett, hát nah lehet annak a számnak nem tesz jót a fordítás. Mondjuk annyira nem rímes az alapból sem..

köszi, örülök, h kihztam vkiből a hallgatás vágyát:) Én nagy fan vagyok:)