Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Metal lady
Alkotások száma: 122
Regisztrált: 2007-01-02
Belépett: 2019-04-15
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Egyéb prózai alkotások (1)
-Versek (121)
Feltöltve: 2008-07-02 08:07:02
Megtekintve: 615
Sötét hűvös éjjelen...
Sötét,hűvös őszi éjjelen egy tóparti házban hangokra ébredtem. Egy nagy faház belsejének látványa tárult elém,de senki nem volt előttem. Ismét hallottam azt a hangot, melyre felriadtam, majd elindultam hogy megtudjam ki járkál ebben az elhagyatott házban és, hogy vajon hol is vagyok, távol otthonomtól. Elindultam felfele a lépcsőn, de a hang egyre csak erősödött. Egy ajtó állt előttem, benyitottam és egy lány állt fehér ruhában az ablaknál. Szólítottam,kedvesem hogy hívnak, mik voltak ezek a furcsa, kísérteties hangok?-de ő csak állt előttem és nézett ki az ablakon.

Odasétáltam lassan mellé és megakartam fogni a vállát, de hirtelen a lány eltűnt.

Kinéztem az ablakon és látom a tavat, ahol sok-sok fa állt. Lementem a lépcsőn, de az ajtót nem találtam, ezért ismét fel kellett mennem, és az ablakon másztam ki a ház elé. Lassan elindultam a tó felé, amikor ismét megütötte a fülemet az a bizonyos hang, és szemem képzelődött, amikor ismét megláttam a kislányt, de most már ő szólított meg engem:-gyere utánam, kövess és megtudhatod ki vagyok én és hogy miért is vagy te most itt!

Haladtunk a fák között és a tóhoz értünk, amikor a tóban megláttam a lányt holtan. Gondolkodóba estem, amikor egy hang ismét szólított: ismered a lányt, a tájat és magadat, ha rájössz ki is vagy te, megtudhatod ki volt az az ártatlan lány, akit megöltek.

A lány kisétált a tóból és megragadta a karomat. Be akart vonszolni engem is magával a tóba, de én ellenkeztem, és sietve próbáltam szabadulni amikor emlékképek villantak fel előttem. Láttam magamat, ahogyan a lányt a tóba fojtom és térdre estem. Hogyan tehettem én ily szörnyűséget?

Ez lehetetlen, ám időközben reggel lett. A ház látványa megvilágította elmémet, de a rendőrök eddig hogy-hogy nem kerestek?

A történetem 5 éves, a bűn után valaki leütött hátulról és kómába estem, és mindeddig nem tértem magamhoz.

Három évvel később : a hangok mindennap elkísértek éveken át zengtek fülemben. Mindaddig amíg a lány végül az ágyam mellett jelent meg egy reggelen és így szólt: Miért tetted ezt, ki vagy te?

Én pedig nem tudtam a választ és végleg összeomlottam. Felkerestem a hatóságokat és beismertem bűnösségemet és 10 évet kaptam érte.

Későbbikben bejelentették az egészet a tv-ben, és az a bizonyos ember, aki akkor leütött nagyon elégedett volt, mert miután ez megtörtént, kiderült hogy a gyilkos ő volt, de a lány csak engem látott-... A történetem szomorú vége az lett, hogy a bűnös szabadon él, engem pedig kísértett a lány életem végéig...
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2009-03-09 19:40:40
köszi,huhh rég írtam,nem néztem azóta se át a helyesírást,de figyelek azóta:)
E/3 azért hogy élethűbb legyen,de ez pl egy rajzórára készült,mint házi feladat anno:)
2009-03-09 19:40:11
köszi,huhh rég írtam,nem néztem azóta se át a helyesírást,de figyelek azóta:)
E/3 azért hogy élethűbb legyen,de ez pl egy rajzórára készült,mint házi feladat anno:)